Uutiset > Yleinen > Hae liiton kilpailuihin pistelaskuhenkilöksi

Hae liiton kilpailuihin pistelaskuhenkilöksi

Suomen Cheerleadingliiton kilpailuiden määrä on kasvanut viime vuosien aikana merkittävästi- vuonna 2019 cheerleading kilpailuita on yhteensä 15 eri puolilla Suomea. Etsimme nyt kilpailuihin pistelaskijoita koulutettavaksi kilpailuihimme. Pistelaskuhenkilönä vastaat kilpailuiden tietojen perustamisesta ennen kilpailua pistelaskujärjestelmään ja olet kilpailuissa kilpailupäivänä tuomareiden apuna mahdollisissa ongelmatilanteissa. Pistelaskija kokoaa kilpailuiden tulokset kilpailun päätyttyä. Tehtävä ei vaadi lajituntemusta tai tuomaritoiminnan tuntemusta.

Tehtävän suorittaminen vaatii hyvää tietokoneen hallintaa, nopeaa uusien järjestelmien omaksumiskykyä sekä kykyä toimia kiireen alla. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta kotimaassa ja työ ajoittuu viikonlopuille.

Pistelaskijaksi hakeva sitoutuu kolmeen kilpailuun vuoden 2019 aikana. Kilpailut sovitaan koulutuksen yhteydessä.

Koulutus järjestetään maanantaina 8.4.2019 SCL:n toimistolla Helsingissä.

Liitto tarjoaa korvauksen kilpailupäivästä ja lisäksi mahdolliset ruokailu-, matka- ja majoituskulut kustannetaan.

Hakuaikaa on 28.2.2019 asti. Pistelaskijat valitaan hakemusten perusteella, eikä haastatteluita tehdä.

Valinnasta ilmoitetaan hakijoille maaliskuun alussa.

 

Hakemuksen pääset täyttämään TÄSTÄ.