Uutiset > Yleinen > Liiton kesäleirin ilmoittautuminen on avattu!

Liiton kesäleirin ilmoittautuminen on avattu!

Tervetuloa kesäleirille Vierumäelle kaikki kouluikäiset lajin harrastajat sekä uudet aloittajat!

Suositulla Suomen Cheerleadingliiton kesäleirillä harjoitellaan lajitaitoja taso- ja ikäryhmissä, sekä vapaasti valittavissa workshopeissa. Lajiharjoitusten lisäksi järjestetään myös muuta hauskaa ohjelmaa, mm. leirin cheer-olympialaiset, ja leiridisco. Lajitaitoja leirillä opettavat liiton jäsenseurojen kokeneet ja koulutetut valmentajat. Harjoituksissa harjoitellaan kaikkia cheerleadingin osa-alueita: akrobatiaa, stuntteja, hyppyjä, huutoja, tanssia ja pyramideja.

Vapaa-aikana uidaan, leikitään, tutustutaan muihin leiriläisiin ja nautitaan Vierumäen hyvästä ruoasta. Liiton kesäleirillä jokainen nuori löytää varmasti uusia ystäviä ja oppii uusia taitoja. Leirille voivat osallistua kouluikäiset ja kaiken tasoiset tytöt ja pojat.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

ERITYISLASTEN RYHMÄ

Leirille on mahdollista peustaa myös erityislasten pienryhmä. Ryhmä on tarkoitettu cheerleadingiä harrastaville lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat sairauden, vamman tai muun esteen vuoksi erityistä tukea oppimisessa. Erityisryhmään osallistuva osallistuu leirille oman avustajansa tai huoltajansa kanssa. Ole yhteydessä nita.rikstrom@scl.fi jos haluat tietää lisää erityisryhmän toteutumisesta kesäleirillä.

 

HAE LEIRILLE VALMENTAJAKSI

Hae leirivalmentajaksi täyttämällä hakulomake täällä!

 

HAE LEIRILLE HUOLTAJAKSI

Hae leirihuoltajaksi täyttämällä hakulomake täällä!