Uutiset > Tiedotteet > SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote 4/2019

SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote 4/2019

SCL tiedottaa: hallituksen kokoustiedote 4/2019

SCL:n liittohallitus piti vuoden neljännen kokouksensa tiistaina 19.3.2019 Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin seuraavia asioita:

  •  Toiminnanjohtaja tiedotti hallitusta ajankohtaisista asioista

– Liiton toimisto muuttaa Voimisteluliiton, Uimaliiton ja Kaukalopallo- ja Ringetteliiton kanssa Pitäjänmäkeen Sporttitaloon kesällä 2019

– Sähköinen kilpailutapahtumahallintajärjestelmä viivästyy toimittajan vaihdoksen vuoksi (tiedotetaan lisää erillisellä tiedotteella)

  •  Keskusteltiin strategian toimeenpanosuunnitelmasta vuosille 2019-2023 ja talousarviosta vuosille 20202023
  •  Kuultiin nuorisovaliokunnan ja seuravaliokunnan kuulumisia • katsottiin jäsenseura eronneeksi liitosta ilmoituksen perusteella

Kansainvälisissä asioissa keskusteltiin yhteistyöstä ECU:n kanssa Active Cheerin suhteen. Tavoitteena on, että ruotsinkielistä ja englanninkielistä Active Cheer materiaalia pystytään hyödyntämään myös muualla Euroopassa lajin kasvuedellytysten parantamiseksi. Lisäksi puheenjohtaja Riikka Taivassalo kertoi kuulumisia ICU:n hallituksen kokouksesta, jossa oli käsitelty tulevia MM-kilpailuita. Suuria muutoksia viime vuotiseen nähden ei ole varsinaisessa kilpailuaikataulussa odotettavissa. Kansainvälisten kokousten määrää on sen sijaan asioiden laajuuden vuoksi lisätty ja mm. ICU:n hallitus kokoontuu MM-kilpailuviikon aikana kaksi kertaa.

Strategian toimeenpanoa käytiin läpi jokaisen kolmen päävalinnan alla vuosikohtaisesti. Toimeenpanosuunnitelma ja siihen liittyvä talousarvio kaudelle 2020-2023 tullaan esittelemään jäsenistölle kevätkokouksessa Jyväskylässä 30.3.2019.

Seuraava hallituksen kokous pidetään lauantaina 30.3.2019 Jyväskylässä.