Uutiset > Yleinen > Vuoden 2020 naisten tanssimaajoukkueen valmentajina jatkaa tuttu kaksikko

Vuoden 2020 naisten tanssimaajoukkueen valmentajina jatkaa tuttu kaksikko

Suomen Cheerleadingliitto on uusinut valmentajasopimukset naisten tanssimaajoukkueen valmentajien Maria Mäen ja Mila Tantun kanssa. Molemmat toimivat joukkueen valmentajina myös edellisenä kautena. Toiseen maajoukkuevalmennuskauteen lähdetään siis hyvällä tuoreella kokemuksella ja tavoitteet korkealla.

Tanssimaajoukkueen tämän vuoden MM-kilpailuiden semifinaalipäivän sijoitus oli historian paras, kun joukkue jatkoi finaaliin toiselta sijalta.  Lopullinen sijoitus kovassa sarjassa oli viides. Tänä vuonna valmentajavalinnat liittojohtoisille maajoukkuelle tehtiin entistä aiemmin, joten myös suunnittelu voidaan aloittaa hyvissä ajoin.

Tulevat MM-kilpailut kilpaillaan vuoden 2020 huhtikuussa Orlandossa.  Urheilijat MM-kisajoukkueeseen valitaan syksyllä.