Uutiset > Yleinen > SCL hakee vastuuvalmentajia maajoukkuerinkileirityksiin 2020

SCL hakee vastuuvalmentajia maajoukkuerinkileirityksiin 2020

Haluatko mukaan kehittämään cheerleadingin ja cheertanssin valmennusta? Haluatko rakentaa suomalaista cheerleadingia ja cheertanssia entistä kestävämmälle ja kovatasoisemmalle pohjalle? Onko sinulla palo valmentamiseen ja valmennuksen kehittämiseen sekä valmentajana kehittymiseen?

Rinkileirien toteuttamistapaa muutettiin tänä vuonna joukkueiden valmentamisesta yksilöiden valmentamiseen. Rinkileiritysten tarkoituksena on lisätä urheilijoiden ja valmentajien valmiuksia matkalla kohti liittojohtoisia maajoukkueita.

Vuoden 2020 maajoukkuerinkitoiminnan toteuttamiseen ja kehittämiseen haetaan vastuuvalmentajia:

  1. Cheerleadingin (naisten ja tyttöjen leiritys)
  2. Cheerleadingin sekajoukkueiden (aikuisten ja nuorten leiritys)
  3. Cheertanssin (aikuisten ja nuorten leiritys)

Rinkileiritykseen kuuluu tällä hetkellä 2 leiriä vuodessa, ja leiripaikkana toimii Suomen urheiluopisto Vierumäellä.

Maajoukkuerinkileiritoiminnan vastuuvalmentajat vastaavat maajoukkuerinkileirityskokonaisuuden ja leirien suunnitellusta sekä maajoukkueleirijärjestelmän kehittämisestä kukin omalla vastuualueellaan. Vastuuvalmentajat toimivat yhteistyössä maajoukkuevalmentajien kanssa.

Vastuuvalmentajilta edellytetään mahdollisuutta osallistua leireille, karsintoihin sekä suunnittelu- ja kehittämispalavereihin, joita pidetään pääasiassa arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Odotamme innokkuutta maajoukkuerinkitoimintaa ja sen kehittämistä kohtaan sekä pitkäjänteisyyttä. Valmennustavan tulisi olla urheilijalähtöinen ja energinen. Eduiksi lasketaan lisäksi innovatiivisuus ja vahva valmennusosaaminen. Cheerleadingin osalta level 5-6 taidot.

Vastuuvalmentajilta odotetaan aktiivista vuorovaikutusta eri sidosryhmien kanssa kuten urheilijoiden seurojen, seuravalmentajien, urheilijoiden vanhempien, maajoukkuevalmentajien, muiden maajoukkuerinkileirivastuuvalmentajien sekä liiton eri toimijoiden kanssa. Hyvät sosiaaliset taidot luetaan vastuuvalmentajille eduksi.

Valmentajille maksetaan erikseen määriteltävä palkkio sekä korvataan matkakulut ja majoitukset leiri- ja matkoilta.

Hae maajoukkuerinkileirityksen vastuuvalmentajaksi nyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella jani.jarvelin@scl.fi keskiviikkoon 26.6.2019 klo 16.00 mennessä. Haastattelut, niihin valittujen osalta, pidetään viikolla 27.

Lisätietoja: Jani Järvelin puh. 050 501 7159 tai jani.jarvelin@scl.fi