Uutiset > Yleinen > Suomen Cheerleadingliiton MM-lehdistötilaisuus 21.4. klo 14:00

Suomen Cheerleadingliiton MM-lehdistötilaisuus 21.4. klo 14:00

Tervetuloa Suomen Cheerleadingliiton MM-lehdistötilaisuuteen!

Aika: pe 21.4. klo 14:00
Paikka: Töölön Kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1, 00250 Helsinki

Cheerleadingin MM-kilpailut järjestetään 26.-28.4.2017 Orlandossa, Floridassa. Suomen Cheerleadingliitto järjestää MM-edustusjoukkueiden yhteisen lehdistötilaisuuden Helsingissä Töölön kisahallin B-puolella perjantaina 21.4. klo 14:00 alkaen. Tilaisuudessa nähdään kaikki Suomen MM-edustusjoukkueet!

Suomen MM-edustusjoukkueet:

Cheer, naiset
Naisten cheermaajoukkue

Cheer, sekajoukkue
Funky Team, Gorillaz

Cheer, tytöt
Spirit Shakin’ Cheerleaders, Blizzard

Cheer, juniorisekajoukkue
Funky Team Blackbackz

Tanssi, naiset
Naisten tanssimaajoukkue

Tanssi, juniorit
Helsinki Athletics Cheerleaders, HAC Emotion

Esitysten jälkeen on varattu aikaa median haastatteluille. Haastattelupyynnöt voi lähettää etukäteen osoitteeseen riikka.nykanen@scl.fi. Älkää epäröikö olla yhteydessä myös, mikäli ette pääse lehdistötilaisuuteen, mutta uutisoiminen cheerleadingin MM-kisoista ja maajoukkueista kiinnostaa. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.