Uutiset > Yleinen > Esittelyssä loput TMJ-urheilijat

Esittelyssä loput TMJ-urheilijat

Loput TMJ-urheilijat kokosivat esittelyt pääsiäisen leirillä. Tästä pääset tutustumaan tanssijoihin.

emilia ja muut

Esittelyssä maajoukkueurheilijat Venla, Jasmine, Emppu ja Anna. Urheilemme kaikki TCS Smash Phoenixissä Turussa. Kaikki ovat maajoukkueessa toista kertaa.

Venla 18v: ”Vaikka tää vuosi on projektina ollut todella erilainen viime vuoteen verrattuna, on meillä koossa ihan huikee jengi ja en malta oottaa et päästäis jo näyttämään mitä kaikkea me osataan! Vuosi on ollut todella opettavainen ja olen taas saanut tutustua moniin Suomen huipputanssijoihin, on löytynyt paljon lisää syitä siihen, miksi me kaikki tätä tehdään niin intohimolla. Meillä on nyt ihan mahtava koreografia ja ollaan valmiina tuomaan lavalle uudenlainen Suomi; upea, varma ja kuuma!”

Jasmine 19v: ”Oon harrastanut lajia 9 vuotta. Tänä vuonna koreografia on mahtavan mukaansatempaava ja porukasta on muotoutunut yhtenäinen joukkue. Odotan jo innolla kisamatkaa ja kisapäiviä enkä malta odottaa, että saadaan esittää ohjelma koko maailmalle!”

Emppu 19v: ”11 vuotta lajin parissa enkä tähän ikinä vois kyllästyy! Kehittymisellä tai oppimisella ei oo rajoja. Tää projekti on antanut jälleen niin paljon ja ei voi olla kun ylpee siitä miten tää porukka pelaa yhteen ja saa meidän ohjelman loistamaan. En malta odottaa että päästään näyttämään tän upeen porukan kanssa lavalla tulinen ja mahtava Suomi! Pelkkää hottia!”

Anna 23v: ”Kulunut vuosi maajoukkueessa on ollut upea ja ainutlaatuinen: tanssimista, kovaa treeniä, lahjakkaita urheilijoita ja upeita tyyppejä. Tosi siistiä olla osa tätä! Lähdemme MM-lavalle itsevarmana ja yhtenäisenä joukkueena, valmiina taistelemaan mitaleista ja näyttämään miten tulisella sielulla pohjoisen tytöt tanssii. On erityisen hienoa päästä edustamaan MM-kisoihin Suomi 100 -juhlavuotena!”

********************

malla ja mila

Esittelyssä Malla ja Mila. Molemmat urheilevat Golden Spirit Cyrenesissä. Milalle maajoukkuekausi on jo kolmas, Mallalle toinen. Lajissa molempia kiehtoo monipuolisuus ja tekniikoiden loputon yhdistelymahdollisuus. Maajoukkue on tänä vuonna äärimmäisen taitava ja uhmakas. Odotamme jo Orlandon MM-lavaa, jotta pääsemme näyttämään koko maailmalle upean koreografiamme ja suomalaisten tanssin palon! Lavalle viemme sassyn, leikittelevän ja kuuman Team Finlandin! ?

********************

TEa ja

Esittelyvuorossa Tea ja Iira!

Maajoukkueprojekti on ollut tähän mennessä unohtomaton ja kauden huipennus on vielä edessä! Tanssimme molemmat maajoukkueen lisäksi myös Helsingissä Golden Spirit Cyrenesissä. Arvostamme lajissa eniten sitä, että kovalla työllä pääsee joukkueen kanssa touteuttamaan yhteisiä unelmia! Lajissa parasta on se, että kehittymisen mahdollisuus on loputon. Cheertanssin näyttävyys ja naisellinen voima vakuuttavat varmasti jokaisen!
Emme malta odottaa Orlandon lämpöä ja sitä että pääsemme edustamaan upeaa Suomea! Maajoukkueprojektina tämä on Tealle ensimmäinen ja Iiralle jo kolmas. Tämän vuoden koreografia ja joukkue on varmempi ja kuumempi kuin koskaan?

********************

oulun tytöt

 

 

Esittelyssä pohjosen likat Annu ja Eve! Molemmat urheilevat Oulun Northern Lights Dance -joukkueessa. Eve (kuvassa ylempi) on aloittanut lajin vuonna 2009 ja Annu 2011. Yhteisiä parhaita saavutuksia lajin parissa on mm. EM 2011 hopea ja EM 2012 kulta. Cheertanssissa parasta on monipuolisuus, haasteet ja loputon mahdollisuus kehittyä la

jin mukana. Odotamme jo malttamattomina lähtöä Orlandoon! Tänä vuonna lavalle nousee joukkue, joka yllättää sekä taidoillaan, että kuumuudellaan!

********************

mansen likat

Esittelyssä Mansen likkoja ylhäältä alas Tanja (4. kausi), Kiia (1. kausi), Emilia (1.kausi), Arla (3.kausi) ja Tiina (1.kausi). Tanssimme Dream Teamissä. Kausi on mennyt kovaa vauhtia ja kaikki ovat kehittyneet huimasti. Koreografia on mielestämme vauhdikas, yllätyksellinen ja nautimme sen esittämisestä. Odotamme jo että pääsemme näyttämään Orlandon lavalla taitavan, todella kuuman ja mieleenpainuvan Team Finlandin! ????