Uutiset > Yleinen > Suomen seuramaajoukkue-edustajat MM-kisoissa 2017

Suomen seuramaajoukkue-edustajat MM-kisoissa 2017

MM-kisaviikko on startattu käyntiin ja Suomea edustaa kilpailuissa ennätykselliset kuusi joukkuetta – kaksi liittojohtoista maajoukkuetta (naiset ja tanssi) sekä peräti neljä seuramaajoukkuetta. Alta löydät seuramaajoukkueiden esittelyt.

Sekamaajoukkue – Funky Team Gorillaz (@ftgorillaz)

Funky Team Gorillaz

Miten MM-treenaaminen on sujunut?
Harjoittelu on sujunut aikataulussa ja hyvällä fiiliksellä. Olemme treenanneet monipuolisesti ja hioneet treenisisältöjä viime vuosina saamiemme kokemusten mukaan. Joukkueen jäsenet ovat kannustaneet upeasti toisiaan.

Mitkä ovat tavoitteenne MM-kisoihin?
Tavoitteena on tehdä onnistunut kilpailusuoritus kahtena päivänä ja keskittyä omaan tekemiseen. Sijatavoitteena on pysyä mitalikannassa ja kirkastaa pronssia.

Mitä odotatte eniten MM-kisoilta?
Upeaa tunnelmaa ja yhdessä olemista. Odotamme, että pääsemme näyttämään tämän vuoden taidot MM-yleisölle. Kilpailun kaksipäiväisyys on meille uusia asia ja odotamme sitä kokemuksena.

Mikä on joukkueenne vahvuus?
Joukkueen vahvuus on kokemus sekä nauttiminen siitä mitä teemme. Lajitaidoissa olemme kehittyneet pyramideissa, myös heitoissa ja stunteissa on meiltä ennennäkemättömiä taitoja.

Terveisenne suomalaisille cheerleadereille?
Muistakaa tavoitella unelmianne, me elämme omaamme juuri nyt. Kiitos tuestanne ja mukana elämisessä MM-projektissa.

Joukkueessa on 42 urheilijaa:
Eimi, Emil, Erika, Henri, Ida, Jami, Jenna, Joris, Juho, Jukka, Kaarlo, Lasse, Marica, Martti, Minttu, Miro, Nele, Nico, Niko, Niklas, Noora, Olavi, Oskari, Otto, Pinja, Salla, Sami, Sini, Säde, Taneli F, Taneli M, Teemu, Tuomas, Venla, Vera, Viljami, Ville, Viola

Valmentajat: Sirpa Kaukonen, Mija Schrey, Nico Siekkinen ja Janne Westerback

Joukkueenjohtaja: Nita Rikström

Junioreiden maajoukkue – Spirit Shakin’ Blizzard (@sscblizzard)

Spirit Shakin' Blizzard

Miten MM-treenaaminen on sujunut?
Treenaaminen on sujunut erittäin hyvin ja olemme hyvässä vaiheessa.
Mitkä ovat tavoitteenne MM-kisoihin?
Saavuttaa onnistunut ohjelma ja voittaa Maailman Mestaruus.
Mitä odotatte eniten MM-kisoilta?
Omaa suoritusta, mutta myös muiden Suomen joukkueiden ohjelmien näkemistä ja muutenkin sitä koko kisafiilistä mitä on ennen nähnyt vain pelkistä kuvista, mutta nyt sen pääsee itse kokemaan.
Mikä on joukkueenne vahvuus?
Joukkueen yhteishenki ja taidollisesti stuntit.
Terveisenne suomalaisille cheerleadereille?
Treenatkaa ahkerasti. Asettakaa tavoitteet korkealle.

Joukkueessa on 32 urheilijaa:

Ada, Anna, Anni, Eedit, Eerika, Elise, Ella, Eva, Hanna, Heidi, Helmi A., Helmi R., Iita, Janica, Jenna, Jenni L., Jenni U., Jessi, Karoliina K., Karoliina P., Krista, Milla, Nea, Nelli, Nenna, Pihla, Piia, Pinja, Sara, Veera, Venna, Viivi

Valmentajat;

Tia Kokkonen, Tytti Tamminen, Minna Ylenius

Jojot:
Sirpa Korhonen, Outi-Leena Pesonen, Elina Takkunen

Junioreiden tanssimaajoukkue – Helsinki Athletics Cheerleaders Emotion (@hacemotion)

HAC Emotion
Miten MM-treenaaminen on sujunut?
MM-kisoihin valmistautuminen on sujunut joukkueellamme mallikkaasti. Kausi aloitettiin heti vuoden vaihduttua ja siitä lähtien olemme harjoitelleet ahkerasti neljästä viiteen kertaan viikossa. Oheisharjoitteluna Emotionilla on jatkunut baletti sekä jokapäiväiset 15 minuutin venyttelyt. Tänä keväänä treeniimme on kuulunut lajitreenin lisäksi myös fysiikkatreeniä sekä useita leirejä. Maailman Mestaruus -kilpailuihin treenaaminen on tuonut joukkueelle runsaasti lisämotivaatiota, jonka ansiosta tekninen osaaminen on parantunut huimasti ja koreografiaan on saatu lisättyä paljon uusia elementtejä.
Mitkä ovat tavoitteenne MM-kisoihin?
Tavoitteemme Maailman Mestaruus -kilpailuihin on tehdä varma suoritus, jossa tekninen osaamisemme tulee oikeuksiinsa. Haluamme tehdä suorituksen, jonka aikana kaikki nauttivat olostaan MM-lavalla ja voimme olla ylpeitä upeasta joukkuuestamme.
Mitä odotatte eniten MM-kisoilta?
Odotamme MM-reissulta upeita muistoja joukkueen kanssa. Odotamme, että saamme kokea Maailman Mestaruus-kilpailujen fiiliksen ja pääsemme näyttämään taitomme cheerleadereille ja cheertanssijoille ympäri maailman.
Mikä on joukkueenne vahvuus?
Vahvuutemme on ehdottomasti joukkueen yhteishenki. Kaikilla on aina kivaa treeneissä ja jokainen urheilija kannustaa toisiaan parempiin suorituksiin. Joukkueen vahvuuksiin kuuluu myös tasainen osaaminen jokaisella cheertanssin osa-alueella sekä vahva pom-osaaminen.
Terveisenne suomalaisille cheerleadereille?
Treenatkaa kovaa, uskokaa itseenne ja pitäkää hauskaa!

Joukkueessa on 20 urheilijaa:
Alisa, Daniela L., Daniela N., Emma, Filida, Isa, Isabel, Jenny, Karla, Lotte, Lyydia, Martta, Nea A., Nea H., Pauliina, Peppi, Petra, Saana, Saara, Viivi

Valmentajat:
Annumaiju Toukola, Darja Sergeeva sekä Siiri Kahri

Joukkueenjohtaja:
Tiia Syrjä-Honkanen

Junioreiden sekamaajoukkue – Funky Team Blackbackz (@ftblackbackz)

Sekajunioreita edustaa helsinkiläinen Funky Team Blackbackz.