Uutiset > Yleinen > EM-lehdistötilaisuus tiistaina 20.6. klo 17.30

EM-lehdistötilaisuus tiistaina 20.6. klo 17.30

Tervetuloa Suomen Cheerleadingliiton EM-lehdistötilaisuuteen!

Aika: tiistai 20.6.2017 klo 17.30
Paikka: Pasilan Urheiluhalli, Radiokatu 22, 00240 Helsinki

Cheerleadingin EM-kilpailut järjestetään 24.-25.2017 Tsekin pääkaupungissa Prahassa. Suomen Cheerleadingliitto järjestää EM-edustusjoukkueiden yhteisen lehdistötilaisuuden Helsingissä Pasilan Urheiluhallilla tiistaina 20.6. klo 17.30 alkaen. Tilaisuudessa esiintyy yhteensä 11 suomalaista aikuisten ja junioreiden huippujoukkuetta!

Lehdistötilaisuudessa esiintyvät seuraavat EM-edustusjoukkueet:

Cheer, tytöt:
Spirit Shakin’ Cheerleaders Blizzard (Tuusula)
Helsinki Athletics Cheerleaders HAC Junior Elite (Helsinki)

Cheer, juniorisekajoukkueet:
Funky Team Blackbackz (Helsinki)
Golden Spirit Devils (Helsinki)

Tanssi, juniorit:
Helsinki Athletics Cheerleaders HAC Emotion (Helsinki)

Cheer, naiset:
Helsinki Athletics Cheerleaders HAC Elite (Helsinki)
Golden Spirit Angels (Helsinki)

Cheer, sekajoukkueet:
Helsinki Athletics Cheerleaders HAC Xray (Helsinki)

Tanssi, naiset:
Golden Spirit Cyrenes (Helsinki)

Lisäksi Suomea lähtee tanssisarjoissa edustamaan naisten joukkue Dream Team Dancers (Tampere), sekajoukkue Tampereen Sisu Cheerleading, Renegades (Tampere) sekä juniorijoukkue Turun Cheerleadingseura Smash, Falcons (Turku). Joukkueet eivät valitettavasti pääse esiintymään lehdistötilaisuuteen.

Esitysten jälkeen on varattu aikaa median haastatteluille. Haastattelupyynnöt voi lähettää etukäteen osoitteeseen riikka.nykanen@scl.fi. Älkää epäröikö olla yhteydessä myös, mikäli ette pääse lehdistötilaisuuteen, mutta uutisoiminen cheerleadingin EM-kisoista ja edustusjoukkueista kiinnostaa. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.