Uutiset > Yleinen > ECU:n palautekysely EM-kilpailuiden kehittämiseksi

ECU:n palautekysely EM-kilpailuiden kehittämiseksi

European Cheer Union haluaa lähteä kehittämään euroopanmestaruuskilpailuiden konseptia yleisen palautteen perusteella toimivammaksi. Kysely on avoinna 21.6.17 asti. 

Cheerleadingin suosio, harrastajamäärät ja jäsenliittojen määrät ovat kasvaneet Euroopassa viime vuosien aikana runsaasti. Jotta EM-kilpailukonseptia voidaan kehittää mahdollisimman kattavasti osallistujia palvelevaksi, ECU on koonnut avoimen palautekyselyn aiheesta, johon toivotaan vastauksia niin liitto- ja seuratoimijoilta, kuin valmentajilta, urheilijoilta, joukkueenjohtajilta sekä muilta urheilijoiden tukijoukoilta.

Vastaamalla kyselyyn pääset vaikuttamaan kansainvälisen arvokilpailutapahtuman laadukkaaseen kehittämiseen, ja mikä parasta, pääsemme toivottavasti jo ensi vuonna nauttimaan hiotusta kilpailukonseptista Helsingissä järjestettävien EM-kilpailuiden merkeissä.

Kysely on avoinna 21.6.17 asti, ja sen voi täyttää vain kerran samalla laitteella. Palautekysely löytyy ECU:n kotisivuilta täältä.