Uutiset > Yleinen > SCL Hakee uusia kouluttajia ja leiriohjaajia

SCL Hakee uusia kouluttajia ja leiriohjaajia

Suomen Cheerleadingliiton koulutusjärjestelmä laajenee ja tarjonta kasvaa vuosi vuodelta. Kotimaan koulutuskausi keskittyy alku kevääseen ja syyskauden alkuun, jolloin järjestetään suurin osa SCL:n kursseista ja leireistä. Kouluttajarinkiin haetaan nyt lisää osaajia niin valmentajakoulutuksiin kuin leiriohjaukseenkin. Kouluttajat pääsevät tapaamaan valmentajia ja lajin harrastajia ympäri Suomea, kouluttajana toimiminen antaa laajan kuvan koko maan cheerleadingistä!

Haemme nyt kouluttajiksi yli 20-vuotiaita, pidempään lajin parissa olleita kokeneita valmentajia, tuomareita, seura-aktiiveja ja entisiä lajin harrastajia. Sinulla voi olla jokin tietty osa-alue, johon olet erikoistunut, kouluttajan ei tarvitse hallita kaikkia ohjattavan kurssin tai leirin osa-alueita yksin. Tärkein ominaisuutesi kouluttajana on into ohjata ja opettaa uudempia valmentajia ja harrastajia. Olipa sinulla liikunta- ja/tai opetusalan opintoja tai pitkä ura takanasi lajin parissa joko urheilijana tai valmentajana, olet tervetullut hakemaan mukaan kouluttajarinkiin!

Tule mukaan jakamaan cheerleading-tietouttasi ja kehittämään lajia eteenpäin koko maan kattavasti, ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä ilmoittautumislomake 14.8 mennessä!

 

Hae kouluttajaksi tästä

 

Lisätietoja hausta voi kysyä osoitteesta ina.tiittula@scl.fi