Uutiset > Yleinen > SM-karsintakilpailut 11.-12.11.2017 lipunmyynti

SM-karsintakilpailut 11.-12.11.2017 lipunmyynti

SM-karsintakilpailuissa kilpaillaan pääsystä lajin vuotuiseen päätapahtumaan, Cheerleadingin SM-finaaliin, joka järjestetään joulukuussa Helsingissä. Pääsystä SM-finaaliin kilpailee lähes 1800 cheerleaderia ympäri Suomea. SM-karsintakilpailuissa voi nähdä kattavan läpileikkauksen suomalaisesta cheerleadingistä – ja tietysti paikalla ovat myös Suomen huippujoukkueet!

SM-karsintakilpailut järjestetään yhteistyössä jäsenseura West Coast Vikings Cheerleadersin kanssa tulevana viikonloppuna 11.-12.11.2017 Vaasassa. Mikäli kilpailun järjestelyistä herää kysymyksiä, olethan suoraan yhteydessä kilpailua järjestävään seuraan. Järjestävän seuran sivuille tästä

Lipunmyynti on auki, joten varmistathan paikkasi yleisöstä! Lipunmyynnin sivuille tästä