Uutiset > Yleinen > Syyskokoustiedote

Syyskokoustiedote

Syyskokoustiedote

Suomen Cheerleadingliiton syyskokous järjestettiin sunnuntaina 22.10.2017 Lahdessa. Kokouksessa vahvistettiin mm. liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 ja valittiin kolme uutta jäsentä liittohallitukseen erovuoroisten tilalle ja jäsenet kurinpitovaliokuntaan. Muissa asioissa esiteltiin vuoden 2018 tapahtumakalenteri, ensi vuoden yhteistyössä järjestettävien kilpailuiden kilpailujärjestäjät, kilpailujärjestäjien valintakriteerit, kurinpitovaliokunnan toimintaa vuodelta 2017 ja vuodelle 2018 suunnitellut kilpailusarjat.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2018 on rakennettu neljän painopistealueen ympärille. Kokouksessa esiteltiin toiminnot jokaisen painopistealueen kohdalta ja EM-kilpailuiden pääsihteeri Essi von Bell piti lyhyen katsauksen ensi vuoden EM-kilpailuihin liittyen. Talousarvion kohdalla kokouksessa käytiin vilkas keskustelu vakuutusmaksujen jatkuvaan korotuspaineeseen liittyen. Kokous toivoi liittohallituksen miettivän erilaisia toimenpiteitä vakuutusmaksujen nousun hillitsemiseksi. Liittohallitus kertoi tiedostaneensa asian ja kertoi mm. turvallisuuteen liittyvistä kehitysprojekteista ja muista suunnitteilla olevista toimenpiteistä lisenssivakuutuksiin liittyen.

Liittohallituksessa erovuorossa olivat hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo ja hallituksen jäsenet Jonna Järvelä, Heli Kaskela ja Anna Sällylä. Hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo haki jatkokautta ja kokous valitsi Taivassalon yksimielisesti seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Hallituksen jäseniksi valittiin Virpi Huuskonen Turun Cheerleadingseura Smash ry:stä, Arina Kalaeva Pyrintö Cheer Teamistä ja jo kolmatta kaksivuotiskauttaan aloittava Anna Sällylä Pyrintö Cheer Teamistä. Hallituksen varajäseneksi valittiin Heli Stenroos West Coast Vikings Cheerleaders ry:stä.
Liiton kurinpitovaliokuntaan valittiin puheenjohtaja ja kolme jäsentä. Kurinpitovaliokunnan puheenjohtajana jatkaa Henriikka Tiainen. Valiokunnan jäseniksi valittiin Hanneli Alho, Aino Palva ja Susanna Viljanmaa-Passinen.
Kilpailusäännöt julkaistaan Euroopan liiton marraskuun puolivälissä pidettävän sääntökonferenssin jälkeen.

Liittohallitus vuonna 2018

Riikka Taivassalo puheenjohtaja
Petra Eloranta hallituksen jäsen
Eveliina Hietakymi-Sandberg hallituksen jäsen
Virpi Huuskonen hallituksen jäsen
Arina Kalaeva hallituksen jäsen
Mira Lehtinen hallituksen jäsen
Anna Sällylä hallituksen jäsen
Hallituksen järjestäytymiskokous pidetään tammikuussa 2018 ja tuolloin päätetään hallituksen jäsenten vastuualueet