Uutiset > Yleinen > Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen haku avautuu 13.11.2017

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen haku avautuu 13.11.2017

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu seuran toiminnan kehittämiseen. Seuratuen avulla tuetaan muun muassa seurojen halua kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Muita toiminnanmuotoja ovat myös toiminnan laadun ja yhteisöllisyyden vahvistaminen, sekä vapaaehtoistyön tukeminen. Seuratuen avulla voidaan edistää monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.

Seuratuki haku aukeaa 13.11.2017 ja päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Seuratuen hakuohjeet julkaistaan Opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivuilla marraskuun alkupäivinä. Mikäli seuranne miettii seuratuen hakemista, viime vuoden hakuohjeisiin ja kriteereihin voi tutustua täällä.

Liitto sparraa halukkaiden seurojen seuratukihakemuksia. Sparrausta tekevät liiton toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen ja liiton lajikoordinaattori Jani Järvelin. Heiskasen tavoittaa puhelimitse numerosta 045-2095 499 ja Järvelinin numerosta 050-5017 159. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)scl.fi.

Seuratukihakemuksen sparrausta tulee hakea hyvissä ajoin, jotta sparraajilla on asiamukainen aika käydä hakemus läpi ja antaa tarvittava ohjeistus seuralle. Vuonna 2016 haku toteutettiin pääasiallisesti sähköisenä hakuna Seuraverkko-palvelun kautta. Seuraverkko-palveluun kannattaa tutustua myös hyvissä ajoin. Seuraverkko-palveluun pääset täältä.