Uutiset > Yleinen > Haku EM-toimikuntaan auki

Haku EM-toimikuntaan auki

Hae mukaan EM-kotikisojen toimikuntaan!

Cheerleadingin Euroopan mestaruus -kilpailut järjestetään 30.6.-1.7.2018 Helsingissä, Helsingin Jäähallilla. Haemme nyt jäseniä vapaaehtoisista koostuvaan EM-kilpailuiden toimikuntaan. Tavoitteena on mahdollistaa upea urheiluelämys kilpailijoille, sidosryhmille ja lajista kiinnostuneille!

Vapaaehtoisena pääset näkemään ja kokemaan kilpailutapahtuman täysin uusin silmin ollen osa operatiivista toteutustiimiä. EM-toimikunta kokoontuu yhteisiin tapaamisiin marraskuun 2017 ja heinäkuun 2018 välillä, jonka lisäksi työtehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen työskentelyyn tiiviissä yhteistyössä pääsihteerin kanssa.

EM-toimikunnan vastuualueita:

 • Viestintä
 • Vapaaehtoiset työntekijät
 • Turvallisuus
 • Oheistoiminnot
 • Matka- ja majoitusjärjestelyt
 • Lipunmyynti
 • Tuomariasiat
 • Seurojen varainhankinta
 • Kokousjärjestelyt
 • Akkreditointi
 • Areenan ja harjoitushallin järjestelyt

Hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä. Huomaathan, että työtehtävien onnistunut suorittaminen edellyttää vähintään englannin kielen taitoa.

Lisätietoja kunkin vastuualueen sisällöstä antaa hakuaikana puhelimitse (050-4134 110) pääsihteeri Essi von Bell arkisin klo 13-15 välisenä aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen essi.vonbell@scl.fi sunnuntaihin 12.11.2017 mennessä. Tuothan hakemuksessasi selkeästi ilmi kiinnostuksesi (yhtä tai useampaa) EM-toimikunnan vastuualuetta kohtaan.

EM-toimikunnan lisäksi haemme myöhemmin vapaaehtoistyöntekijöitä kilpailuviikonlopun ajaksi. Lisätietoja tästä hausta lähetetään seurojen yhteyshenkilöille sähköpostitse ja lisätään SCL:n viestintäkanaviin.