Uutiset > Yleinen > SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote maaliskuu

SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote maaliskuu

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui 12.3. vuoden neljänteen kokoukseensa. Kokouksessa 4/2018 käsiteltiin seuraavia asioita:

  • Hyväksyttiin vuoden 2017 tilinpäätös ja toimintakertomus esitettäväksi vuosikokoukselle. Kevätkokousmateriaalit lähetetään jäsenistölle viikolla 12.
  • Keskusteltiin jäsenistöstä nousseista kysymyksistä julkaista SCL säännöt verkkosivuille kaikkien saataville. Päätettiin, että kunhan sääntöjen suomenkielinen käännös on valmis, säännöt julkaistaan kokonaisuudessaan SCL nettisivuilla. Myös jo kaikkien saatavilla olevat ECU:n englanninkieliset säännöt lisätään SCL sivuille.
  • Käsiteltiin aluekilpailujärjestäjän toivetta avata aluekilpailut myös kansainvälisille joukkueille. Päätettiin, että kilpailujen avaaminen kv-joukkueille on mahdollista, mikäli järjestävä seura niin haluaa. Mikäli kilpailijamäärä nousee niin paljon, että sitä on rajoitettava, on osallistujat otettava mukaan järjestyksessä oma alue, muu Suomi ja vasta sen jälkeen kansainväliset joukkueet.

Lisäksi kokouksessa keskusteltiin maajoukkueiden ajankohtaisista kuulemisista sekä koti EM-kilpailujen järjestelyjen etenemisestä.

Seuraava hallituksen kokous pidetään Helsingissä kevätkokouspäivänä 7.4.