Uutiset > Uutiset > Spirit Shakin’ Cheerleaders ensimmäinen uusilla Tähtiseurakriteereillä auditoitu lasten ja nuorten Tähtiseura

Spirit Shakin’ Cheerleaders ensimmäinen uusilla Tähtiseurakriteereillä auditoitu lasten ja nuorten Tähtiseura

Suomen Cheerleadingliitto on mukana Olympiakomitean ja lajiliittojen yhteisessä seuratoiminnan laatua kuvaavassa Tähtiseura laatutyössä lasten ja nuorten osa-alueella. Liiton jäsenseuroista kahdeksalla seuralla on jo Tähtiseuramerkki ja 24.10. tähän joukkoon saatiin yhdeksäs lajin Tähtiseura Spirit Shakin’  Cheerleaders ry Tuusulasta. Spirit Shakin’ Cheerleaders on ensimmäinen uusilla Tähtiseurakriteereillä arvioitu seura.

Spirit Shakin’ Cheerleaders on vuonna 1999 perustettu Keski-Uudellamaalla toimiva urheiluseura. Joukkueita seurassa toimii 22 ja jäseniä seurassa on jo yli 700. Seura järjestää cheerleading-toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Seuran kotipaikka on Tuusula, mutta toimintaa järjestetään Etelä-Tuusulan lisäksi Keravalla Saviolla ja Järvenpäässä.

Seuran puheenjohtaja Sanni Suominen on luonnollisesti onnellinen laatumerkin saavuttamisesta. ”Ensimmäisenä oli ison tuuletuksen paikka ja päällimmäinen fiilis oli kiitollisuus meidän yhteisestä Myrskyperheestä. Seura on myös todella ylpeä jokaisesta toimijasta, ja olemme nyt pysähtyneet ja kiittäneet heitä arvokkaasta työstä. Tähtiseuramerkki on meille laadukkaan kestävän kehityksen tulos ja kiitos kuuluu jokaiselle, ketkä ovat vuosien varrella olleet mukana. Ensi vuonna juhlitaankin sitten 20v-synttäreitä!”

Tähtiseura auditoijat kiittelivät seuraa erityisesti innovatiivisista toimintamalleista. ”Spirit Shakin’ Cheerleaders on helposti lähestyttävä seura, jossa töitä tehdään isolla sydämellä. Seura on selkeästi löytänyt oman tavan tehdä asioita ja panostanut siihen, että kaikki harrastajat taitotasosta riippumatta tuntevat itsensä yhtä tärkeiksi seuran jäseniksi”, Tähtiseura auditoinnissa mukana ollut liiton lajikoordinaattori Jani Järvelin toteaa.

Tähtiseuramerkki luovutetaan seuralle joulukuussa seuran omassa tapahtumassa. Suomen Cheerleadingliitto onnittelee vielä kerran Spirit Shakin’ Cheerleadersia saavutuksesta.