Uutiset > Yleinen > Koulutusilmoittautuminen Suomisporttiin vuoden alussa!

Koulutusilmoittautuminen Suomisporttiin vuoden alussa!

Suomen Cheerleadingliiton koulutusilmoittautuminen siirtyy Suomisporttiin vuoden 2019 alussa!

Kevään koulutukset löytyvät listattuna Suomisportista ”Tapahtumat” -välilehdeltä. Vain Suomisportin seurakäyttäjät voivat ilmoittaa valmentajia koulutuksiin. Suomisportin seurakäyttäjä voi kuitenkin lisätä samat oikeudet myös seuran koulutusvastaavalle. Olethan yhteydessä office@scl.fi, jos Suomisportin seurakäyttäjäoikeuksista tulee kysyttävää tai ongelmia.

Koulutusilmoittautuminen Suomisportin kautta on hyvin yksinkertaista ja nopeaa. Kevään 2019 koulutuksiin ilmoittautuminen aukeaa 10.12.2018 ja ilmoittautuminen suljetaan 10 päivää ennen koulutusta HUOM! Ilmoittautumiset tulee hoitaa silti ajoissa, sillä muuten koulutuksia saatetaan perua turhaan vähäisen osallistujamäärän takia. Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjän taholta 3 vk ennen koulutusta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

Koulutukseen ilmoitetut valmentajat pääsevät omalta Suomisport-sivultaan näkemään tapahtuman tiedot ja mahdolliset päivitykset ajan ja paikan suhteen. Ilmoittautumisvaiheessa koulutus näyttäytyy ilmaisena, mutta laskutus seuralle tapahtuu tuttuun tapaan koulutuksen jälkeen. Muistathan, että ilmoittautuminen Suomen Cheerleadingliiton koulutuksiin on aina sitova, vaikka peruutus tehtäisiin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää! Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa Suomen Cheerleadingliiton toimistolle valmentajan tai seuran toimesta viimeistään 7 vuorokauden kuluttua koulutuksen päättymisestä. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö samasta seurasta. Olethan näissä tapauksissa yhteydessä liiton koulutussuunnittelija Nita Rikströmiin nita.rikstrom@scl.fi.

Koulutusmateriaali ja koulutusinfo lähetetään koulutukseen ilmoitetuille valmentajille ilmoittautumisajan päätyttyä, 10 pv ennen koulutusta. Huomioithan, että tapahtuman tietoihin tullaan päivittämään koulutuksen ajankohta ja tarkka paikka heti kun se on varmistettu.

 

Meriitit/suoritukset

Koulutuksen suorittaneet valmentajat saavat koulutuksesta suoritusmeriitin näkyviin Suomisport-sivulleen. Resurssisyistä tulemme siirtämään ainoastaan vuoden 2018 aikana suoritetut koulutusmeriitit Suomisporttiin. Seurakäyttäjät voivat kuitenkin halutessaan lisätä valmentajien aikaisemmin suoritetut koulutukset Suomisporttiin käsin.