Uutiset > Tiedotteet > SCL tiedottaa: Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen saajat 2019 on julkaistu – SCL:n jäsenseurat saivat yhteensä 69 200€ tukea

SCL tiedottaa: Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen saajat 2019 on julkaistu – SCL:n jäsenseurat saivat yhteensä 69 200€ tukea

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu seuran toiminnan kehittämiseen. Avustuksen tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten liikunnan harrastamista sekä monipuolistaa organisoidun liikunnan harrastusmahdollisuuksia. Lisäksi tuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 3,7 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratukea myönnettiin yhteensä 395 hankkeelle, joista uusia hankkeita oli 258 ja jatkohankkeita 137.

Suomen Cheerleadingliiton jäsenseurat saivat seuratukea yhteensä 69 200€. Myönnöissä oli 3 uutta hanketta ja 4 jatkohanketta. Tukea saivat seuraavat jäsenseurat:

Arctic Cheer All-Star ry, Rovaniemi                                               3 000€

Dream Team Cheerleaders DTC ry, Tampere                              7 700€

Golden Spirit ry, Helsinki                                                                11 000€

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry, Helsinki                     13 000€

Spirit Shakin’ Cheerleaders ry, Tuusula                                        7 500€

Tampereen Pyrintö (Pyrintö Cheer Team) ry, Tampere            13 000€

Turun Cheerleadingseura Smash ry, Turku                                 14 000€

 

SCL onnittelee lämpimästi kaikkia tukea saaneita seuroja!

Seuratukipäätöksiä täydennetään alkusyksyllä avattavalla erillisellä avustushaulla, joka kohdentuu vähävaraisten perheiden lasten liikuntamahdollisuuksien lisäämiseen. Uusi haku perustuu siihen, että eduskunta osoitti vuoden 2019 talousarvion hyväksymisen yhteydessä seuratukeen miljoona euroa lisärahaa, joka oli kohdennettu nimenomaan vähävaraisten lasten liikunnan edistämiseen.