Uutiset > Tiedotteet > SCL tiedottaa: liiton seurakehittäjänä aloittaa Niklas Hagel 3.6.2019 alkaen

SCL tiedottaa: liiton seurakehittäjänä aloittaa Niklas Hagel 3.6.2019 alkaen

Liiton avoinna olleeseen seurakehittäjän tehtävään on valittu AMK tanssinopettaja Niklas Hagel. Hagel aloittaa tehtävässään 3.6.2019.

Hagelilla on kokemusta seuratoiminnasta laaja-alaisesti eri rooleista. Hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt toimia urheiluseuroissa useissa luottamustoimissa ja lisäksi valmentajan ja urheilijan rooleissa.  Hagel on ollut mm. perustamassa urheiluseuraa ja toiminut jo vuosia seuran puheenjohtajana. Lisäksi hän on ollut aktiivisesti mukana tanssiurheiluliiton toiminnassa.  Tällä hetkellä Hagel toimii tanssiurheiluliiton hallituksessa ja on aikaisemmin ollut mukana mm. markkinointi- ja viestintä-, koulutus-, seura- ja urheilijavaliokunnissa.

AMK tanssinopettaja tutkinnon lisäksi Hagel on tehnyt liiketalouden ja urheilujohtamisen opintoja.

Odotan seurakehittäjän työltä eniten, että pääsen käymään rikasta keskustelua suomalaisen cheerleading- ja cheertanssikentän kanssa lajin- ja seurojen kehittämisestä. Uskon, että yhdessä olemme vahvempia ja työssäni haluankin korostaa cheerperheen suurinta vahvuutta, yhteisöllisyyttä.”, Hagel kommentoi.

Tehtävään saatiin hyvä määrä erinomaisia hakemuksia. ”Olemme todella tyytyväisiä, että tehtävä kiinnosti laajalti ja hakemusten taso oli todella korkea. Hagel teki valitsijoihin vaikutuksen monipuolisella kokemuksella ja näkemyksellä sekä ennakkoluulottomalla otteella.”, toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen toteaa.