Uutiset > Yleinen > Kilpailujärjestelmän muutos-workshop Helsingissä 1.-2.2.20

Kilpailujärjestelmän muutos-workshop Helsingissä 1.-2.2.20

Maksuton kilpailujärjestelmän muutos-workshop järjestetään Helsingissä 1.-2.2.2020 Original Sokos Hotel Presidentissä. Workshopiin voi osallistua molempina päivinä tai vain toisena, paikan päällä tai etäyhteydellä. Ilmoittaudu mukaan 26.1. mennessä!

Kilpailujärjestelmän uudistuksen workshopissa käydään lauantaina läpi aluekiertueen anti, kuullaan asiantuntijaa huippu-urheilun osalta ja työstetään kilpailujärjestelmän unelmajärjestelmää ja kilpailukalenteria pienryhmissä. Sunnuntain tavoitteena on muodostaa toimijoiden yksi yhtenäinen jaettu näkemys unelmakilpailujärjestelmästä ja uudesta kilpailukalenterista. Seurasta kannattaa mahdollisuuksien mukaan lähettää edustusta sekä valmennuspuolelta että seurajohdosta.

 

Kilpailujärjestelmän muutosesitys lähetetään jäsenistölle lausunnoille viikolla 8.

Lopullinen kilpailujärjestelmän muutosesitys esitetään SCL:n kevätkokouksessa hyväksyttäväksi sunnuntaina 19.4.2020 Joensuussa.

 

Ilmoittautumiseen pääsette oheisen linkin kautta: https://my.surveypal.com/Kilpailujarjestelman-muutos-workshop