Uutiset > Yleinen > SCL tiedottaa: SM- ja SM-karsintakilpailut perutaan tältä vuodelta

SCL tiedottaa: SM- ja SM-karsintakilpailut perutaan tältä vuodelta

Suomen Cheerleadingliiton hallitus on 2.6. päättänyt perua tämän vuoden SM-kilpailut ja SM-karsintakilpailut. Päätös tehtiin osana koronavirusepidemian aiheuttaman talouden ja toiminnan supistamista sekä rajoitustoimenpiteisiin ja mahdolliseen syksyllä koettavaan viruksen toiseen aaltoon liittyvää riskien hallintaa. SM-kilpailut oli tarkoitus järjestää Helsingissä 13.12.2020 ja SM-karsintakilpailut puolestaan Turussa 7.11.2020 yhteistyössä Turun Cheerleadingseura Smash ry:n kanssa.

SM-kilpailut järjestetään seuraavan kerran uuden kilpailujärjestelmän mukaisesti vuonna 2021 kesäkuussa mikäli järjestelmä kevätkokouksessa 2020 esityksen mukaisena hyväksytään. Kansainväliset edustusoikeudet vuodelle 2021 määräytyvät vuoden 2020 edustusoikeuksien mukaisesti, pois lukien aikuisten sekajoukkueiden sarja MM-kilpailuissa, johon lähetetään liittojohtoinen maajoukkue.

Syksyllä 2020 pyritään järjestämään kilpailuja kaikille ikätasoille ja leveleille rajoitustoimenpiteet huomioiden. SCL on kartoittanut yhteistyöseurojen tilannetta syksyn osalta ja kartoittaa seuraavaksi jäsenistön kilpailuhalukkuutta syksyn 2020 ja kevään 2021 osalta. SCL tiedottaa syksyn kilpailuista ja niissä järjestettävistä sarjoista kesäkuun loppuun mennessä.

Lisätietoja: Suomen Cheerleadingliiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi