Uutiset > Uutiset > SCL tiedottaa: Toiminnanjohtaja Heidi Borg siirtyy uusiin haasteisiin

SCL tiedottaa: Toiminnanjohtaja Heidi Borg siirtyy uusiin haasteisiin

Vuodesta 2013 Suomen Cheerleadingliiton toiminnanjohtajana työskennellyt Heidi Borg on päättänyt jättää tehtävänsä ja siirtyy uusiin haasteisiin joulukuun alussa. SCL:n ensimmäisenä pitkäaikaisena toiminnanjohtajana Borg on ollut merkittävässä asemassa liiton rakenteiden kehittämisessä ja lajin kasvun mahdollistamisessa.

”Olen todella kiitollinen menneistä vuosista liiton toiminnanjohtajana. Cheerleadingissä toteutuva ainutlaatuinen yhteisöllisyys on lajin voimavara. Tämä heijastuu niin liitto- kuin seuratyössäkin. Olen onnellisessa asemassa, kun olen saanut tutustua niin moneen asiantuntevaan, kehittämishaluiseen ja osaavaan ihmiseen lajin parissa ja saanut ammentaa oppia heiltä. Tästä syystä olenkin varma, että cheerleadingin kasvu ja kehittyminen jatkuvat tulevina vuosina hyvissä käsissä” , Borg toteaa.

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kiittää Borgia vuosien työstä lajin kehittämiseksi.

”Heidi on johtanut Cheerleadingliittoa määrätietoisesti ja toteuttanut kulloinkin voimassa olevaa strategiaa onnistuneesti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Heidin sitoutuneeseen työpanokseen ja hänen merkityksensä liiton toiminnan ammattimaistumisessa ja lajin kasvun mahdollistamisessa näiden vuosien aikana on kiistaton”, Cheerleadingliiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo kommentoi.

Heidi Borg on nimitetty Vierumäen cheerleadingistä ja voimistelusta vastaavaksi lajipäälliköksi joulukuun alusta lähtien. Cheerleading on voimistelun, jääkiekon ja taitoluistelun ohella yksi Vierumäen uuden strategian mukaisista painopistelajeista.

”Haluamme toivottaa Heidille onnea uusiin haasteisiin ja olemme luonnollisesti tyytyväisiä, että yhteistyömme jatkuu ja Heidin osaaminen ja kokemus säilyy uudessa tehtävässäkin lajin parissa”, Taivassalo toteaa.

Cheerleadingliiton hallitus käynnistää uuden toiminnanjohtajan rekrytointiprosessin mahdollisimman pian. Borg toimii tehtävässään marraskuun loppuun asti.

Lisätietoja: SCL hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi