Uutiset > Yleinen > Cheerleadingliiton organisaatio uudistuu – hae mukaan toimintaan nyt 

Cheerleadingliiton organisaatio uudistuu – hae mukaan toimintaan nyt 

Cheerleadingliiton organisaatio uudistuu syksystä 2021 alkaen ja jatkossa liiton luottamustoimisista ja vapaaehtoisista koostuvat toimielimet (sääntömääräisiä toimielimiä lukuun ottamatta) toimivat kilpailu- ja lisenssikauden mukaisesti. Toimielinten kausi käynnistyy elokuun alussa ja jatkuu seuraavan vuoden heinäkuun loppuun. Uusia jäseniä haetaan mukaan toimintaan toimijaryhmän toimikauden pituudesta riippuen aina touko-kesäkuussa. Hallitus vahvistaa valinnat viimeisessä kokouksessaan ennen kesätaukoa.  

Uusina toimieliminä aloittavat huippu-urheilun ohjausryhmä, lajiasiantuntijaryhmät sekä aluevastaavien koordinoima alueverkosto. Nykyisistä toimielimistä toimintaansa edelleen jatkavat kilpailuvaliokunta, tuomarivaliokunta ja sääntötoimikunta, kv-verkosto ja viestintätyöryhmä. Sääntömääräiset toimielimet eli liiton hallitus, kurinpitovaliokunta sekä aluevastaavat jatkavat toimintaansa yhdistyssäännöissä määritellyn toimikauden ja tehtäväkentän mukaisesti. Nykyisistä toimijaelimistä nuorisovaliokunta, seuravaliokunta ja lajivaliokunta lopettavat toimintansa. Uudessa organisaatiossa toiminta organisoituu aiempaa selkeämmin toimistolla työskentelevien toimihenkilöiden alaisuuteen ja tavoitteena on lisätä asiantuntemusta ja osallisuutta läpi organisaation.  

Toivomme toimielimiin laajaa edustusta jäsenseurojen edustajista. Tuomarivaliokunnan ja sääntötoimikunnan jäseniltä edellytetään tuomarikoulutusta. Lajiasiantuntijaryhmien osalta esitykset jäsenistä pyydetään huippu-urheilun tähtiseuraprosessissa olevilta seuroilta lomakkeella, joka toimitetaan erikseen suoraan näille seuroille. 

Ilmoita kiinnostuksestasi tuomarivaliokuntaan, sääntötoimikuntaan, kilpailuvaliokuntaan ja viestintätyöryhmään täällä. Haku on auki keskiviikkoon 9.6.2021 saakka.

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Anni Vesa, etunimi.sukunimi@scl.fi