Uutiset > Yleinen > SCL hallituksen kokoustiedote 12/2023

SCL hallituksen kokoustiedote 12/2023

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui vuoden 12. kokoukseensa maanantaina 9. lokakuuta. Kokouksessa saatiin katsaus kuluvan vuoden talouteen ja hyväksyttiin syyskokousmateriaalit jäsenistölle. 

Hallitus viimeisteli strategian kaudelle 2024–2028 jäsenistöltä saadun palautteen perusteella. Kiitos kaikille lausuntokierrokseen osallistuneille, yhteensä kierros kokosi vastaukset 24 jäsenseuralta. Hallitus hyväksyi myös tulevan vuoden budjetin ja toimintasuunnitelman syyskokoukselle hyväksyttäväksi. Cheerleadingliiton syyskokous järjestetään sunnuntain 29.10. Tampereella. Syyskokousmateriaalit lähetetään jäsenistölle 16.10.

Hallitus päätti muuttaa cheerleadingliiton ansiomerkkien jakoperiaatteita siten, että jatkossa ansiomerkkien haku toteutetaan vain kerran vuodessa syksyllä ja niiden jakotilaisuudet järjestetään keväällä. Tämän syksyn osalta haku alkaa 12.10.2023.

Hallitus kävi lisäksi keskustelua kauden 2024–2025 kilpailujärjestäjistä, mutta asiassa ei vielä tehty päätöstä. Hallitus pyrkii asiassa päätöksentekoon mahdollisimman pian ja kilpailuja hakeneille seuroille ilmoitetaan asiasta heti kun päätös on tehty.

Hallitus päätti lisäksi Urheilugaalalle esitettävästä vuoden cheerleadingseurasta.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran vielä ennen syyskokousta torstaina 26. lokakuuta.