Uutiset > Kilpailut > Suomen mestaruudet ratkotaan viikonloppuna Espoon Metro Areenalla!

Suomen mestaruudet ratkotaan viikonloppuna Espoon Metro Areenalla!

Lajin ehdoton päätapahtuma vuosittain on Cheerleadingin Suomenmestaruuskilpailut! Vuoden 2024 SM-kilpailut järjestetään tulevana viikonloppuna Metro Areenalla 15.-16.6.2024. Mestaruudet jaetaan kuudessa eri sarjassa ja mukana on yli 1 200 urheilijaa!

Lauantaina kilpaillaan semifinaalit, jolloin kaikki osallistuvat joukkueet kilpailevat.  Lauantain kilpailun perusteella pisterajan ylittäneet, max. kuusi parasta joukkuetta per sarja siirtyvät finaaliin, joka käydään sunnuntaina. Lauantain pisteet eivät siirry sunnuntain SM-finaaliin.

Jännitettävää riittää koko viikonlopun ajan – tule katsomaan maailmanluokan cheerleadingia!

SM-kilpailuiden lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterin sivuilla. Kisoista saa poistua vapaasti päivän aikana, sisään pääsee leimalla. Espoon Metro Areenan ovilla ei ole lipunmyyntiä, mutta lippujen osto onnistuu Ticketmasterin sivuilta tapahtumapäivien aikana.

SM-kilpailut striimataan selostettuna fincheer.tv -alustalle. Palvelun hinta 11,99 €/kisapäivä (sis. tallenne).

AIKATAULU:

Lauantaina 15.6. tapahtuma alkaa klo 11.30 ja sunnuntaina 16.6. klo 12.

LAUANTAI 15.6. – AIKATAULU

SUNNUNTAI 16.6. – AIKATAULU
*Sunnuntaina kisataan käänteisessä järjestyksessä semifinaalipäivän sijoitusten mukaan. Semifinaalipäivän ykkönen kisaa sarjan viimeisenä*

Median edustajat

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita katsomaan maailmanluokan cheerleadingia! Pyydämme median edustajia akkreditoitumaan etukäteen täältä.  Lisätietoja antaa SCL:n viestintä- ja markkinointiasiantuntija Wilma Sirkka (wilma.sirkka@scl.fi ja 050 304 7987)