Uutiset > Yleinen > Äänestä Vuoden cheertekoa 2024

Äänestä Vuoden cheertekoa 2024

Nyt juuri sinulla on mahdollisuus äänestää Vuoden cheertekoa 2024!

Äänestäminen on maksutonta ja äänestää voit toimivalla sähköpositiosoitteella. Ääntenlaskussa hyväksytään yksi ääni jokaista toimivaa sähköpostiosoitetta kohden. Äänestysaika päättyy 15.6.2024 klo 20:00 ja voittaja julkistetaan SM-finaalissa 16.6.2024.

Äänestämään pääset tästä.

 

 

EHDOKKAAT VUODEN CHEERTEOKSI 2024

1. PCT Flames ja WCV Platinum yhteistyöllä haastamaan SM-kärkeä
Pyrintö Cheer Teamin Flames-joukkue ja West Coast Vikings Cheerleadersin Platinum-joukkue yhdistivät voimansa kaudeksi 2023-2024 ja lähtivät tavoittamaan yhteistyöllä SM-kilpailujen kirkkaimpia sijoja. 

2. Good to Great -valmennuskonferenssi jalkauttaa suomalaista cheerosaamista maailmalla
Maajoukkuevalmentajien Mija Schreyn ja Maria Wahlroosin järjestämä Good to Great -konferenssi keräsi syksyllä 2023 Helsinkiin joukon suomalaisia ja kansainvälisiä cheerleadingvalmentajia ottamaan mallia suomalaisten huippuosaamisesta. 

3. Golden Spirit ensimmäisenä cheerleadingseurana kolmen tähtimerkin haltijaksi
Golden Spirit saavutti ensimmäisenä cheerleadingseuran ja kymmenentä suomalaisena urheiluseurana kaikki kolme tähtimerkkiä, kun aiemmin auditoitujen lasten ja nuorten sekä huippu-urheilun tähtimerkin rinnalle syttyi aikuisten tähtimerkki syksyllä 2023. 

4. HIT-podcast herättää keskustelua lajikulttuurista
Kaapo Sevónin ja Elina Siltalan keväällä 2024 lanseerattu HIT-podcast on noussut cheeryhteisön suosioon nostaen keskusteluun tärkeitä lajikulttuurikysymyksiä.  

5. Junioreiden sekamaajoukkue MM-hopealle
Junioreiden sekamaajoukkue sivusi huhtikuussa Orlandon MM-kilpailuissa Suomen kaikkien aikojen parasta MM-tulosta omassa sarjassaan, joukkueella, jossa yhtä lukuun ottamatta kaikki olivat MM-kilpailuiden ensi kertalaisia. Joukkue kamppaili myös avoimesti mediassa kiusaamista vastaan. 

6. LCS Panthersin Felinae joukkue nousee junioreiden sekasarjaan
Junioreiden sekacheer-sarja sai uuden SM-tason joukkueen, kun LCS Panthersin Felinae nousi levelille 5 kaudeksi 2023-2024 edistäen sekatoiminnan laajentumista Suomessa.  

 7. Northern Lights Cheerleading ylittää 1 000 harrastajan rajan
Syksyllä 2023 Northern Lights Cheerleadingin harrastajamäärä ylitti jo 1 000 harrastajan rajapyykin, jonka myötä NLC on myös koko Suomen suurin cheerleadingseura.  

 8. Oulun Pyrinnön ensimmäiset cheerleadingkilpailut telinevoimistelun SM-kilpailujen yhteydessä
Oulun Pyrintö järjesti keväällä 2024 Spirit 2 -kilpailut seuran ensimmäisinä kilpailuinaan. Samassa tapahtumassa jaettiin myös telinevoimistelun SM-mitalit ja cheerleadingjoukkueet pääsivät nauttimaan uusista innovaatioista kuten valmentajalonguesta sekä rahapalkinnoista.  

 9. Sharksien Shiny-joukkue näyttää esimerkkiä cheeryhteisölle tekemällä HIT-suorituksen kauden jokaisissa kilpailuissa
Seinäjoki Silver Sharksin Shiny-joukkue osoitti suomalaisella cheeryhteisölle, että mahdottomasta voi tehdä totta. Joukkue nappasi kauden aika ennätyksellisesti 3 HIT-suoritusta ja teki HIT-ohjelman kauden jokaisissa kilpailuissa.  

10. YLE lähettää ensimmäistä kertaa koosteen ICU:n MM-kilpailuista
Suomalaiset pääsivät nauttimaan huhtikuussa 2024 ensimmäistä kertaa YLE:n MM-kilpailujen kooste lähetyksestä, kun MM-kilpailujen parhaat palat olivat nähtävillä TV2:lla sekä YLE Areenassa.