Uutiset > Yleinen > SCL hakee aikuisten cheertanssimaajoukkueen päävalmentajaa kaudelle 2024-2025

SCL hakee aikuisten cheertanssimaajoukkueen päävalmentajaa kaudelle 2024-2025

SCL hakee tanssimaajoukkueen päävalmentajaa kaudelle 2024-2025. Tarjoamme päävalmentajalle aitiopaikan johtaa valmennustoimintaa maailman huipulla ja jalkauttaa  huippuvalmennusta urheilijan polun maajoukkuetta edeltäviin toimintaympäristöihin yhdessä liiton huippu-urheilun kehittäjien kanssa.

Päävalmentaja toimii moniammatillisen valmennustiimin johtajana ja kehittää joukkueen toimintaa sekä suomalaista huippu-cheerleadingia omalla ammattitaidollaan, selkänojanaan liiton arvot ja strategia.

Lue lisää työnkuvasta, aikatauluista ja prosessista täältä ja lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi sunnuntaihin 28.7.2024 mennessä osoitteeseen nita.rikstrom@scl. fi & tiina.kuikka@scl.fi.