Uutiset > Yleinen > SCL strategiakysely jäsenistölle – vastausaikaa on pidennetty 1.2.2017 saakka

SCL strategiakysely jäsenistölle – vastausaikaa on pidennetty 1.2.2017 saakka

Suomen Cheerleadingliitolla on voimassa oleva strategia kaudelle 2013-2018. Vuoden 2017 toimintasuunnitelmassa on määritelty, että seuraavan strategiakauden toimintalinjauksia lähdetään määrittelemään vuoden aikana yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Ensimmäinen askel tätä varten on jäsenistölle tehtävä tulevaan strategiaan liittyvä kysely.

Kysely on suunnattu monille eri kohderyhmille seuratoiminnassa. Siihen toivotaan vastauksia niin luottamustoimisilta seuratoimijoilta kuin palkatuilta valmentajilta tai ohjaajilta. Lisäksi vastauksia toivotaan eritoten SM-tasolla urheilevilta nuorilta ja aikuisilta.

Kyselyyn vastaamiseen menee noin 5 minuuttia. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 maajoukkueen fanipakettia. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä kyselyn yhteydessä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kyselyn vastausaika päättyy keskiviikkona 1.2.2017. Kysely löytyy täältä.

Kyselyn vastaukset tullaan käsittelemään ja julkaisemaan anonyymisti.

Lisätietoa strategiaprosessiin liittyen liiton puheenjohtaja Riikka Taivassalolta.