Uutiset > Yleinen > Seuravaliokunta hakee uusia jäseniä kaudelle 2017

Seuravaliokunta hakee uusia jäseniä kaudelle 2017

Suomen Cheerleadingliiton seurakehittämisen valiokunta hakee uusia jäseniä kaudelle 2017. Seuravaliokunta on SCL:n seurakehittämistoiminnasta vastaava elin. Valiokunta koostuu luottamustoimisista jäsenistä ja hallituksen edustajasta. Valiokunnassa on kattava edustus SCL:n erikokoisista (pieni, keskisuuri ja suuri) sekä eri alueella toimivista jäsenseuroista. Toiminta tapahtuu SCL:n hallituksen alaisuudessa.

Seuravaliokunta vastaa seurakehittämisen operatiivisesta toiminnasta vuosittain päätettyjen toimintalinjausten mukaisesti. Lisäksi seuravaliokunta tekee seurakyselyn jäsenseuroille joka toinen vuosi ja antaa tulosten pohjalta liittohallitukselle ehdotuksen seuraavan kaksivuotiskauden toimenpiteiksi. Valiokunta toimii myös lajin alueellisten verkostojen yhdyselimenä.

Vuoden 2017 aikana valiokunta keskittyy alueellisen seuratoiminnan kehittämiseen. Seurakehittämisen valiokunta kokoontuu joka toinen kuukausi Skypen välityksellä. Mikäli valiokuntatyöskentely seurakehittämisen parissa kiinnostaa, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Heidi Heiskaseen 6.2.2017 mennessä sähköpostitse osoitteella heidi.heiskanen@scl.fi.