Uutiset > Yleinen > Terveisiä leiriltä!

Terveisiä leiriltä!

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna cheer maajoukkue piti leiriä Skillz Gymillä Helsingissä, ohessa tunnelmia leiriltä.
blogi 1Meillä on projekti jo puolessavälissä, vaikka oikeastaan tuntuu siltä, että nyt tämä vasta alkaa! MM-kevät on aina upeaa aikaa ja on hauska huomata, miten paljon jokaista leiriä odottaa. Me saatiin kolmannella leirillä ohjelman runko, laskut ja paikat tietoomme ja tällä leirillä päästiin ohjelman kanssa vihdoin ihan tositoimiin. Kaikkien ryhmien tekemä työ näiden kahden leirin välissä näkyi ja tuntui ohjelmapätkiä tehdessä. Töitä toki riittää vielä, mutta me ollaan todella hyvässä vaiheessa!!

Kun porukka on niin taitavaa ja kokenutta kun maajoukkueessa on, ei mikään anna yhtä paljon tekemiseen, kun yleisö ja esiintyminen. Ei haittaa, vaikka ohjelmakierroksia ei ole alla yhtään, me voidaan silti jo nauttia täysillä ohjelman esittämisestä. Kiitos Porin Damselfliesille upeasta kannustamisesta meidän ihan ensimmäisiin puolikkaisiin ohjelmiin, teille oli ihana esiintyä.

 

 

blogi 2Me saatiin tällä leirillä myös tilaisuus esiintyä Suomen yhdelle arvostetuimmista kansainvälisistä tuomareista. Urheilijan näkökulmasta on aina tosi mielenkiintoista esiintyä tuomarille, sillä tuomarin mielipide on kilpailuissakin se, joka loppujen lopuksi merkitsee. Me saatiin tosi voimaannuttavaa palautetta meidän ohjelmasta, sen sisällä olevista taidoista ja siitä, kuinka voimakkaalta joukkueelta me näytetään ulospäin. On myös aina mielenkiintoista kuulla, mikä ohjelman kohta on ensi kertaa katsovan silmissä hienoin. Tämän viikonlopun perusteella se on meidän loppupyrtsi, mitä onkin muuten ihana tehdä.

 

Liittojohtoinen mblogi 3aajoukkueprojekti on käynnissä Suomessa toista kertaa, tai kolmatta, jos vuosi 2007 lasketaan mukaan. Me ollaan joukkueena opittu hirveästi viime vuodesta ja tämä projekti on alun alkaenkin tuntunut selkeämmältä ja helpommalta kuin viime vuonna. Meillä on tänä vuonna kasassa huikea porukka, on paljon naurua, iloa ja tajuton määrä taitoa. On hauskaa ajatella, että täällä me pienessä ja pimeässä Suomessa tehdään asioita, joita kukaan ei ole ennen tehnyt. Tuntuu, että meille on tänä vuonna mikä tahansa mahdollista ja myös meidän tavoite on jokaiselle joukkueen jäsenelle selkeä ja kirkas. Maailmanmestaruus ohjaa meidän toimintaa niin leireillä, kuin jokaisen urheilijan ja valmentajan elämässä tänä keväänä muutenkin.

Seuraava leiri on viiden viikon päästä, me jatketaan kovaa treenaamista sitä kohti. Pysykää kanavalla J

-Viveka