Uutiset > Yleinen > Puheenvuorossa Wilma kilpailuvaliokunnasta

Puheenvuorossa Wilma kilpailuvaliokunnasta

Kilpailuvaliokunnan toimintaa meille avaa syksyllä 2016 KiVaan mukaan tullut Wilma.

Moi kaikille!

Mä oon Wilma, 20-vuotta ja tällä hetkellä asun Jyväskylässä opiskelujeni vuoksi. Viime syksyllä näin Facebookissa, että SCL haki uusia jäseniä kilpailuvaliokuntaansa ja innostuin, joten päätin lähettää hakemuksen. Mut valittiin yhdeksi uudeksi kivalaiseksi ja on kyllä ollut huippua!

Heti marraskuussa pääsin tositoimiin Super Cheer –viikonloppuna. Kilpailupäivät olivat pitkiä, mutta fiilis oli mahtava, kun kisat saatiin onnistuneesti pakettiin. Ensimmäisenä kisaviikonloppuna kokeilin vähän kaikenlaisia hommia ja olin mm. töissä harkkahallissa ja auttelin myyntipisteellä. Nopeasti kuitenkin huomasi, että ”oma juttu” on korutarkastuspisteen vastuuhenkilönä. Korutarkastuspisteellä opastan vapaaehtoistyöntekijät työhön ja radiopuhelimen välityksellä olen yhteydessä muualle kilpailuareenaa. Olen vastuussa, että kilpailu pysyy aikataulussa ja oikea joukkue on aina valmiina verhon takana.

Seuraavaksi oli vuorossa SM-finaali Helsingin Jäähallilla. Edelliset vuodet olin itse kilpaillut kisamatolla taistellen SM-mitaleista, mutta tällä kertaa tilanne oli toinen. Jännitti kyllä vähintään yhtä paljon! Yllätyin, kuinka paljon SM-kisojen suunnittelu ja toteuttaminen vaatii.  Perjantaina olimme rakentamassa kisoja vielä puolen yön aikaan ja lauantaina kisapäivä venyi meille melkein 15 tunnin mittaiseksi. Työ on kuitenkin hyvin palkitsevaa! Lisäksi oppi ymmärtämään, kuinka valtava merkitys vapaaehtoistyöntekijöillä on.

Kilpailuvaliokuntalaisena oleminen ei ole pelkästään kisapäivinä työskentelyä, vaan kilpailujen järjestäminen vaatii myös kokouksia sekä tietysti virkistyspäiviä. 😉 Helmikuussa pääsimme myös SCL:n hallituksen kanssa suunnittelemaan strategiaa suomalaisen cheerleadingin tulevaisuudelle.

Kilpailuvaliokunnan kautta olen tavannut mahtavia uusia ihmisiä sekä saanut arvokasta käytännön työkokemusta liikunta-alalta. Innolla odotankin jo kevään seuraavia kilpailuja, ehkä törmäämme verhon takana!

Wilma