Uutiset > Yleinen > Kuulumisia leiriltä

Kuulumisia leiriltä

Leiri kuulumisia viidenneltä leiriltä: WhatsApp Image 2017-03-12 at 16.30.31

Tanssimaajoukkueen viides yhteinen leiriviikonloppu vietettiin Lohjalla Kisakalliossa yhdessä koreografimme Toya Ambrosen kanssa. Leirillä pääsimme treenaamaan ja hiomaan ohjelmaa, teimme tarvittavat muutokset koreografiaan sekä tietysti vietimme aikaa yhdessä joukkueena tulista ja itsevarmaa Team Finlandia työstäen. Tanssijat ovat motivoitunein mielin valmiina tekemään töitä viimeiset viikot, jotta kuuden viikon päässä siintävissä MM-kilpailuissa lavalla nähdään paras mahdollinen Team Finland!

Perjantaina ja lauantaina teimme yhdessä Toyan kanssa viimeiset muutokset koreografiaan, jotta ohjelma varmasti esittelee joukkueemme parhaimpia puolia. Ohjelmasta hioutui vielä entistäkin parempi kokonaisuus, josta ei näyttävyyttä, visuaalisuutta ja upeita tekniikoita puutu! PääsWhatsApp Image 2017-03-12 at 08.38.37imme kokeilemaan ohjelmapätkiä myös Kisakallion kanveesille. Orlandossa kilpailualusta tulee olemaan hieman joustava lava, joten ohjelman ja hyppyjen kokeilu kanveesilla oli meille todella tärkeää. Lauantaina pitkän treenipäivän jälkeen vietimme yhdessä saunailtaa, ja porukan rohkeimmat kävivät myös avannossa virkistäytymässä. Saunomisen ohella söimme iltapalaa ja herkkuja – tällä kombolla lähti varmasti palautuminen hyvin käyntiin! Illan päätteeksi otimme vielä mittaa toisistamme hulvattoman Alias-kisailun muodossa.

Sunnuntaina painopisteenä oli lyhyempien pätkien harjoittelu ja hiominen, sekä joukkueemme ”personalityn” työstäminen yhdessä Toyan kanssa. Niin hypyt kuin muutkin tekniikat näyttivät heti paremmilta, kun muistimme ajatella tanssijan ryhtiä ja koko kehosta huokuvaa ulosantia tekemisessä. Nyt on hyvä jatkaa kovaa treeniä kotisaleilla! Pian koittaakin maajoukkueprojektin kuudes leiri, jota odotamme jo innolla.

Anna & Oona

Seuraava leiri onkin jo tällä viikolla, jolloin pääsemme taas herjoittelemaan ohjelmaa entistä parempaan kuntoon!