Uutiset > Yleinen > Northern Cheer Competition 7.10.2017 lipunmyynti

Northern Cheer Competition 7.10.2017 lipunmyynti

Northern Lights Cheerleaders järjestää Syyskilpailut Oulussa Kastellin Monitoimitalolla lauantaina 7.10.2017 yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa.

Ostamalla nettikaupasta liput saa edullisemmin eli ennakko-ostaminen kannattaa! Liput myydään osoitteessa https://liveto.fi/fi/tapahtumat/northern-cheer-competition-2017/?q=Northern

Syyskilpailut on perinteinen syksyn kilpailukauden avaustapahtuma, jonne kokoontuvat vuosittain kaikenikäiset harrastajat lapsista aikuisiin. Sarjoja onkin tarjolla näissä kilpailuissa suuri määrä mistä valita, mukana ovat kaikki pienryhmien sarjat sekä suurten joukkueiden sarjat kaikille ikätasoille, mukaan lukien yhdistetty yli 12-vuotiaat -ikäluokka. Näissä kilpailuissa lasten joukkueet testaavat Super Cheer -ohjelmaansa ensimmäistä kertaa ja saatetaanpa yhdistetty- ja aikuisten sarjoissa nähdä SM-kilpailujen kärkijoukkueitakin avaamassa omaa kilpailukauttaan.