Uutiset > Yleinen > Vuoden 2018 kilpailujen hakuaikaa pidennetty 11.10.2017 asti

Vuoden 2018 kilpailujen hakuaikaa pidennetty 11.10.2017 asti

Vuoden 2018 kilpailujen hakuaikaa on pidennetty 11.10.2017 asti! Nyt seurallanne on vielä mahdollisuus hakea järjestettäväksi ensi vuoden Syyskilpailut, SM-karsintakilpailut tai Winter Wildness omalle paikkakunnallenne! Kilpailut järjestetään yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa.

Kilpailujen järjestäminen omassa kaupungissa on hyvä promootio lajin esille tuomiseksi omalla paikkakunnalla ja lisäksi kilpailujen järjestäminen on oiva rahankeräyskeino omaan seuratoimintaan.

Hae kilpailujen järjestämisoikeutta vuodelle 2018 vapaamuotoisella hakemuksella viimeistään 11.10.2017 mennessä. Kilpailuhakemukset lähetetään osoitteeseen riikka.nykanen@scl.fi. Mikäli haluatte lisätietoja  kilpailujärjestämisestä tai ohjeita kilpailuhakemuksen laadintaan, olkaa vain rohkeasti yhteydessä SCL:n tapahtumakoordinaattoriin Riikka Nykäseen, riikka.nykanen@scl.fi.