Uutiset > Yleinen > Löytyykö vuoden 2017 seuratoimija sinun urheiluseurastasi?

Löytyykö vuoden 2017 seuratoimija sinun urheiluseurastasi?

Vuoden vakuuttavin seuratoimija -kampanjan avulla Olympiakomitea ja OP haluavat kiittää seuratoimijoita ja edistää turvallista suomalaista urheilua.

Viime vuoden vakuuttavimmaksi seuratoimijaksi äänestettiin Pyhäjärven pohdin hiihtomies Kauko Tikkanen ja vuonna 2015 seuratoimijaksi palkittiin Ruoveden Pirkkojen pesäpallon aktiivi Paula Rinki.

Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa. Vakuuttavin seuratoimija voi olla esim. huoltaja, joukkueenjohtaja, valmentaja tai vaikka puheenjohtaja.

Ehdota vakuuttavinta seuratoimijaa, joka sinun mielestäsi ansaitsee kiitoksen. Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta saa seuralleen OPn 500-1200 euron stipendin ja kutsun Suomen Urheilugaalan Urheilun Legendat -iltaan. Osallistu itse samalla myös Suomen Urheilugaalan katsomolippujen lippujen arvontaan.

Olympiakomitean ja OPn Vuoden vakuuttavin #seuratoimija -kampanja ehdotusaika on voimassa 15.10.2017 asti ja kuusi ehdokasta pääsee äänestysvaiheeseen 1.-26.11. Vuoden vakuuttavin seuratoimija -äänestyksen tulokset julistetaan YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä 5.12.2017.

Tee vakuuttavimman seuratoimijan ehdotus tästä 15.10.2017 mennessä!
Kilpailun sääntöihin voit tutustua tästä.

Lisätietoja:
Olympiakomitea, Päivi Häikiö, paivi.haikio(a)olympiakomitea.fi
OP vakuutus, urheiluvakuutukset, Ilona Erkkilä, ilona.erkkila(@)op.fi