Uutiset > Yleinen > Suomen Cheerleadingliiton EM-pääsihteeri ja lajikoordinaattori on valittu

Suomen Cheerleadingliiton EM-pääsihteeri ja lajikoordinaattori on valittu

Suomen Cheerleadingliiton EM-pääsihteeri ja lajikoordinaattori on valittu.

EM-pääsihteeri
EvB

EM-kilpailuiden pääsihteeriksi valittiin tradenomi ja tapahtumatuottamisen ammattitutkinnon käynyt Essi von Bell. Von Bell siirtyy EM-kilpailuiden pääsihteerin tehtävään määräajaksi SCL:n tapahtumakoordinaattorin tehtävästä. Hän on aloittanut toimessaan 13.9. ”Mahtavaa saada EM-kilpailut ensi kesänä Suomeen! Lähden innolla toteuttamaan cheerleadingin suurtapahtumaa yhdessä loppuvuoden aikana vapaaehtoisista kasattavan työryhmän ja SCL:n väen kanssa. Sekä itselleni että Suomelle on suuri kunnia saada järjestää myös ensimmäiset EM-kilpailut, joissa paracheerleading on mukana.”, von Bell kommentoi.

 

 

JJLajikoordinaattori

Liiton vakituisen lajikoordinaattorin tehtävään on valittu kokenut liikunta-alan toimija Jani Järvelin. Järvelin siirtyy lajikoordinaattoriksi Hämeen Liikunnan ja Urheilu ry:n seurakehittäjän paikalta. ”Janin vahvuus on ehdottomasti pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus seuratoiminnan erilaisista rooleista. Pitkäaikaisen kokemuksen lisäksi Janilla on myös oma aktiiviurheilijatausta, joka eittämättä auttaa lajin huippu-urheilun kehittämisessä.”, toteaa liiton toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen. Järvelin on tullut tutuksi lajin kanssa seurakehittäjän roolissa: ”Pidän erityisesti lajin energisyydestä ja hallissa vallitsevasta fiiliksestä kisojen aikana. On hienoa päästä kehittämään lajia, jossa jo nyt ollaan vuodesta toiseen mitalisijoilla arvokilpailuissa.”

Järvelin aloittaa toimessa lokakuun aikana.