Uutiset > Yleinen > Valiokuntien blogi: Kurinpitovaliokunta

Valiokuntien blogi: Kurinpitovaliokunta

Blogivuorollaan kurinpitovaliokunta perehdyttää meitä toimintaansa:

Kurinpitovaliokunta on aloittanut toimintansa 1.1.2017.  Kurinpitovaliokunnan ensimmäisenä tärkeänä tehtävänä oli yhdessä liittohallituksen kanssa laatia kurinpitosäännöt, jotka liittohallitus vielä erikseen vahvisti. Kurinpitovaliokunnan tulee tapauksia käsiteltäessä noudattaa kurinpitosääntöjä, joissa on määritelty miten tulee toimia, kun mahdollinen kurinpidollinen tapaus on tapahtunut.  Tehtävänämme on ensinnäkin ratkaista kurinpidollisia tapauksia, kuten lisenssirikkomuksia, mutta myös antaa lausuntoja meille osoitettuihin lausuntopyyntöihin. Lausuntopyynnöt koskevat lähinnä voimassa olevien sääntöjen tulkintoja.

Kurinpitovaliokunta koostuu neljästä pitkän linjan cheerleaderista.  Puheenjohtajana toimii Henriikka ”Henkka” Tiainen, joka on vaikuttanut Jaguars Spirit Athletessa sekä Turun Cheerleadingseura Smashissa, mutta on vuoden alusta jättäytynyt pois seuratoiminnasta ja on tätä nykyä innokas KeKeläinen. Varapuheenjohtaja on Hanneli ”Hansu” Alho-Ingatius, joka on tuttu kasvo Golden Spiritistä. Aino Palva on puolestaan totuttu näkemään Funky Teamin joukossa ja Arina Kalaeva on mukana Tampereen Pyrinnön toiminnassa. Arinalla alkaa toimikausi liittohallituksen jäsenenä vuoden vaihteessa ja uutena jäsenenä meidän joukkoon saadaan Susanna Viljanmaa-Passinen SilverSharkseista. Meidän tiimissä on siis edustusta useasta eri seurasta, mikä on ihan huippu juttu. Sekä puheenjohtaja että varapuheenjohtaja ovat lakimiehiä, mitä voidaan pitää hyvänä asiana valiokunnan luonne huomioon ottaen.

Kulunut vuosi on pitänyt sisällään uuden opettelua ja käytäntöjen luomista. Kokoonnumme tarvittaessa eli silloin, kun meiltä pyydetään lausuntoa tai kun meille saatetaan kurinpidollinen tapaus ratkaistavaksi. Vuoden lopussa teemme koosteen kaikista käsitellyistä tapauksista asianosaisten anonymiteetin säilyttäen, jolloin saamme saatettua jäsenistön tietoisuuteen meillä olleet tapaukset. Valiokuntana me olemme varmasti jäsenistölle aika näkymätön juurikin meidän toiminnan luonteen vuoksi. Kulunut vuosi on näyttänyt sen, että kurinpitovaliokunnalle on ollut tarvetta, vaikka onneksi tapauksia ei suurta määrää olekaan ollut.

Kurinpitovaliokunta toivottaa kaikille ihanaa joulun odotusta!