Uutiset > Yleinen > Cheerleadingin SM-finaali 2018 16.12. Helsingin Jäähallilla

Cheerleadingin SM-finaali 2018 16.12. Helsingin Jäähallilla

Cheerleadingin Suomen mestaruuksista kilpaillaan tulevana lauantaina Helsingin Jäähallilla.

Naisten cheer-sarja on tunnetusti ollut todellinen jännitysnäytelmä ja kilpailu mitalisijoista tulee olemaan kova. Naisten cheer-sarjassa ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet joukkueet lunastavat edustusoikeudet kesällä 2018 Helsingissä järjestettäviin EM-kilpailuihin.

Hallitseva Suomen-mestari HAC Elite sijoittui SM-karsintakilpailuissa ensimmäiseksi. Karsintakilpailussa toiseksi sijoittui viime vuoden hopeamitalistijoukkue Golden Spirit Angels. Kolmannen sijan karsintakilpailussa nappasi myöskin helsinkiläinen joukkue Funky Team Wild Flyers, joka oli viime vuoden pronssimitalistijoukkue. Naisten cheer-sarjan SM-finaalissa nähdään yhteensä 13 joukkuetta. Vuoden 2018 MM-kilpailuissa Suomea edustaa naisten cheer-sarjassa kolmatta kertaa koottu liittojohtoinen naisten cheermaajoukkue.

Sekajoukkueiden cheer-sarjassa kilpailee tänä vuonna yhteensä neljä joukkuetta. 17 kertainen Suomen-mestari ja viime keväänä MM-kilpailuissa pronssimitalin saavuttanut helsinkiläinen Funky Team Gorillaz lähtee suurimpana ennakkosuosikkina kisoihin. SM-karsintakilpailuissa toiseksi sijoittui turkulainen TCS Smash Raptors ja kolmanneksi tamperelainen TSC Renegades. Sekajoukkueiden sarjan voittajajoukkue lunastaa edustuspaikan kevään 2018 MM-kilpailuihin.

Tanssisarjaan ennakkosuosikkina lähtee karsintakilpailun voittanut helsinkiläinen Golden Spirit Cyrenes. Toiseksi karsintakilpailuissa sijoittui oululainen Northern Lights Dance. Hallitseva Suomen Mestari tamperelainen Dream Team Dancers sijoittui karsintakilpailuissa kolmannelle sijalle. Tanssisarjan voittajalle edustusoikeutta MM-kilpailuihin ei myönnetä, sillä kevään 2018 MM-kilpailuissa Suomea edustaa kuudetta kertaa koottu liittojohtoinen tanssimaajoukkue.

SM-finaalissa kilpaillaan myös junioreiden sarjoissa. Luvassa on siis vauhtia ja jännitystä sekä suomalaista huippucheerleadingiä useissa eri sarjoissa ja ikäluokissa.

Kilpailuiden ohjelma, lauantai 16.12.2017

Aikataulu klikkaa tästä

11:30 Ovet auki
12:00 Kilpailun avajaiset
12:20 Cheer naiset ja tanssi juniorit
14:15 tauko
14:45 Cheer juniorit ja tanssi aikuiset
16:30 tauko
17:05 Cheer seka ja cheer junioritseka
18:45 Palkintojenjako

Lipunmyynti

SM-finaaliin on vielä lippuja myynnissä. Toimithan nopeasti ja varmistat paikkasi yleisöstä!

Linkki lipunmyyntiin: www.lippu.fi/cheersm

HUOM! Tapahtuman ovilla ei järjestetä lipunmyyntiä.