Uutiset > Yleinen > Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi yhteensä 61 200€ seuratukea Suomen Cheerleadingliiton jäsenseuroille

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi yhteensä 61 200€ seuratukea Suomen Cheerleadingliiton jäsenseuroille

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julkaissut seuratukipäätökset. Tänä vuonna lasten liikunnan harrastusmahdollisuuksien edistämiseen myönnettiin 4€ miljoonaa seuratukea. Avustuksia jaettiin yhteensä 403 hankkeelle, joista uusia kehittämishankkeita oli 281 ja jatkohankkeita 122.

Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseuroille, jotka olivat ilmoittaneet SCL:n ensisijaiseksi lajiliitokseen, myönnettiin yhteensä 61 200€ seuratukea erilaisiin hankkeisiin. ”Olen erityisen iloinen siitä, että lajimme seurat saivat näin runsaasti tukea ja että tuki jakautui tasaisesti alueellisesti sekä seuran koon mukaan. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että aktiivinen hakeminen ja seuran kehittäminen kannattaa”, liiton seurakehittämisestä vastaava toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen toteaa.

Tukea saaneet seurat ovat:

Arctic Cheer All-Star ry, Rovaniemi

Cheer Stars ry, Kuopio

Dream Team Cheerleaders DTC ry, Tampere

Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry, Helsinki

Jaguars Spirit Athletes ry, Jyväskylä

Spirit Shakin’ Cheerleaders ry, Tuusula

Turun Cheerleadingseura Smash ry

SCL onnittelee avustuksen saaneita seuroja seuratuesta! Lisää seuratuesta ja myönnöistä voi lukea täältä.

Uutista korjattu 24.4.2018 klo 21.34. Lisätty Turun Cheerleadingseura Smash ry:n tuki ja korjattu summa. Pahoittelemme alkuperäistä virhettä.