Uutiset > Yleinen > Suomen EM-edustajien esittely: NLC Junior Dance1 & SSC Blizzard

Suomen EM-edustajien esittely: NLC Junior Dance1 & SSC Blizzard

Suomen EM-edustajien esittelyn ensimmäinen osa

Northern Lights Cheerleading junior Dance1
Sarja: Team Cheer Freestyle Pom Junior

Joukkueeseen kuuluu 19 tanssijaa ja kolme valmentajaa. Kausi on mennyt oikein kivasti! Kevät on mennyt tiiviisti treenaillessa ja kahdet kilpailutkin on ehditty jo kevätkaudella kisata. Vuoden vaihteessa meiltä lähti vanhimmat tytöt isosiskojen joukkueeseen eli NL Ladies Dance Teamiin ja meidän joukkuetta täydentämään saimme lisää uusia ihania tanssijoita mineistä Zirkoneista ja muista junnutanssijoukkueistamme eli alkuvuonna rakennettiin joukkuetta ja luotiin joukkuehenkeä, sitten käytiin kisaohjleman kimppuun ja nyt onkin sitten kisattu viimeiset viikot.

EM-lavalla tullaan näkemään  sama ohjelma, jolla olemme viime joulukuun SM-finaalista edustuspaikan saaneetkin eli huikeeta ja mukaansatempaavaa matskua on tulossa! Toki muutoksia ja viilauksia on koreografiaan jonkin verran tehty, ja esimerkiksi vaikeampaa tekniikkaa on sisällytetty ohjelmaan kevään aikana.

Odotukset: No kovaa kannustusta tietty! Ihan mahtavaa, että saadaan esiintyä suomalaiselle yleisölle! Me ollaan tosi ylpeitä, että saadaan edustaa Suomea kotikoissa <3

Tiesitkö tämän? Oulussa on pitkät perinteet cheertanssin EM-lavoilla ja vuosien varrella on Ouluun kotiutettu monen monta EM-mitalisijaa… Seuran ensimmäinen Junioritanssin Euroopan mestaruus on vuodelta 2000 Sloveniasta.

Terveiset faneille: Terveiset kaikille cheertanssin ystäville ja harrastajille ympäri maan, ja erityiskiitos kaikille meidän joukkueetta matkan varrella tukeneille ja tsemppiviestejä lähettäneille! Muistakaa kannustaa! Paras laji, paras meininki ja Hyvä Suomi!!

Kuva: Northern Lights Cheerleading

 

Spirit Shakin’ Cheerleaders Blizzard
Sarja: Team All Girl Junior Elite (L5)

Blizzardissa on tällä hetkellä 31 urheilijaa, viisi valmentajaa ja kaksi joukkueen johtajaa. Joukkueen valmistautuminen EM-kilpailuihin on sujunut oikein hyvin. MM-kilpailuiden jälkeen joukkueen ohjelmaan on tehty hieman muutoksia ja harjoiteltu uusia taitoja. Kysymykseen minkälainen ohjelma tullaan näkemään EM-matolla joukkue vastaa näin: uudistunut upea ohjelma ja Euroopan parasta cheerleadingia!

Hauska tietää: Meillä on joukkueessa monta saman nimistä urheilijaa! Kaksi Vilmaa, kaksi Helmiä, kolme Ronjaa ja lisäksi kolmella urheilijalla on sama sukunimi.

Odotukset: Odotamme kisoista hyvää ja äänekästä yleisöä, onnistunutta ohjelmaa sekä EM-kultaa!

Terveiset: Terveisiä kaikille faneille! Nähdään EM-kilpailuissa, meitä saa aina tulla moikkailemaan 🙂 Innolla odotamme, että pääsemme kotiyleisön eteen!

Kuva: SSC Blizzard