Uutiset > Yleinen > EM-lehdistötilaisuus 26.6.2018

EM-lehdistötilaisuus 26.6.2018

Kilpacheerleadingin EM-kisojen lehdistötilaisuus järjestetään 26.6.2018 Töölön Kisahallilla, B-puoli (Paavo Nurmen kuja 1, 00250 Helsinki). Lehdistötilaisuus alkaa klo 17.00. Tilaisuudessa esiintyy suurin osa Suomea edustavista joukkueista.

Lehdistötilaisuudessa esiintyy seuraavat joukkueet:
HAC, Junior Elite, Helsinki
Spirit Shakin’ Cheerleaders Blizzard, TuusulaSpirit Shakin’ Cheerleaders Dust Devil, Tuusula
Funky Team Blackbackz, Helsinki
Funky Team Wild Flyers, Helsinki
HAC Elite, Helsinki
Funky Team Gorillaz, Helsinki
HAC Emotion, Helsinki
Golden Spirit Cyrenes, Helsinki

Cheerleadingin Euroopan-mestaruuskilpailut järjestetään Helsingin jäähallilla kesä-heinäkuun vaihteessa 30.6.–1.7. Helsinkiin saapuu joukkueita 26 maasta ja urheilijoita, valmentajia sekä tukijoukkoja odotetaan kaikkialta Euroopasta yhteensä lähes 3 000.