Uutiset > Uutiset > SCL tiedottaa: syyskokoustiedote 2018

SCL tiedottaa: syyskokoustiedote 2018

Suomen Cheerleadingliiton syyskokousviikonloppu järjestettiin 20.-21.10.2018 Oulussa. Syyskokousviikonlopun aikana järjestettiin mm. seuraseminaari aiheena urheilijasopimukset, infotilaisuus Tähtiseurat-seurojen laatuohjelmasta ja kaksi workshopia aiheinaan tulevaisuuden kilpailutoiminta ja huippu-urheilun kehittäminen. Liiton syyskokous pidettiin sunnuntaina 21.10. Kokouksessa vahvistettiin mm. liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019 ja valittiin kolme uutta jäsentä ja yksi varajäsen liittohallitukseen erovuoroisten tilalle ja jäsenet kurinpitovaliokuntaan. Liittokokous hyväksyi myös uudet yhdistyssäännöt ja näin liittokokous valitsi ensi kertaa alueilla toimivat luottamustoimiset aluevastaavat. Lisäksi syyskokouksessa käytiin keskustelua seurasiirtomääräysten linjauksista.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 on rakennettu neljän painopistealueen ympärille. Kokouksessa esiteltiin toiminnot jokaisen painopistealueen kohdalta. Talousarvion kohdalla kokouksessa käytiin vilkas keskustelu taloudellisten lisäresurssien suuntaamisesta seurojen olosuhdetyöhön turvallisten harjoittelumahdollisuuksien takaamiseksi. Hallitus totesi keskustelunavauksen olleen tärkeä. Liittokokous päätti kuitenkin yhteisen keskustelun pohjalta pysyä esitetyssä talousarviossa ja aloittaa olosuhdetyö vuoden 2019 aikana suunnitellusti rakentamalla kestävä pohja alueelliselle vaikuttamistyölle. Lisäksi kokouksessa käytiin keskustelua maajoukkueiden matkatuen jakautumisesta urheilijoiden, valmentajien ja huoltajien kesken. Jäsenseuran esityksestä ja kokouksen hyväksymänä kirjattiin ylös lausuma, jonka mukaan liitto tukee jatkossa MM-kilpailuihin lähteviä juniorijoukkueita periaatteella, jonka mukaan jokaista kilpailevaa alkavaa kymmentä urheilijaa kohtaan maksetaan tuki myös yhdelle yli 18 vuotiaalle aikuiselle.

Liittohallituksessa erovuorossa olivat hallituksen jäsenet Petra Eloranta, Eveliina Hietakymi-Sandberg ja Mira Lehtinen. Hallituksen jäseniksi valittiin Tiina-Mari Asikainen Cheer Stars ry:stä, Maiju Hautamäki Jaguars Spirit Athletes ry:stä ja Katri Kakkuri Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry:stä. Hallituksen varajäseneksi valittiin Eveliina Hietakymi-Sanderg Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry:stä.

Aluevastaaviksi kaksivuotiskaudelle valittiin Minna Aalto (Pirkanmaa-Kanta-Häme alue), Kati Huurinainen (Pohjoinen alue), Mira Lehtinen (Eteläinen ja Lounainen alue) ja Sohvi Tannijärvi (Itäinen alue).

Liiton kurinpitovaliokuntaan valittiin puheenjohtaja ja kolme jäsentä. Kurinpitovaliokunnassa jatkavat kaudelle 2019 kaikki vuoden 2018 jäsenet. Kurinpitovaliokunnan puheenjohtajana toimii Henriikka Tiainen ja valiokunnan jäseninä Hanneli Alho, Aino Palva ja Susanna Viljanmaa-Passinen.

 

Liittohallitus vuonna 2019

Riikka Taivassalo puheenjohtaja

Tiina-Mari Asikainen hallituksen jäsen

Maiju Hautamäki hallituksen jäsen

Virpi Huuskonen hallituksen jäsen

Katri Kakkuri hallituksen jäsen

Arina Kalaeva hallituksen jäsen

Anna Sällylä hallituksen jäsen

Varajäsenet: Eveliina Hietakymi-Sandberg ja Heli Stenroos.

Hallituksen järjestäytymiskokous pidetään tammikuussa 2019 ja tuolloin päätetään hallituksen jäsenten vastuualueet.