Uutiset > Yleinen > Eteläisen alueen aluekilpailut, Cheermyrsky 2018

Eteläisen alueen aluekilpailut, Cheermyrsky 2018

Ensimmäiset Eteläisen alueen aluekilpailut, Cheermyrsky 2018 keräsi lauantaina lähes 900 osallistujan iloisen joukon Keravalle. Kisoissa nähtiin liikunnan riemua, taitoa ja onnen kyyneleitä. Lähes loppuunmyydyssä katsomossa oli paljon ensikertalaisia, jotka oppivat hienosti kannustamaan kaikkia joukkueita.

Sarjojensa voittoihin ylsivät HAC Energy (Cheer minit level 2), PCT Flares (Cheer juniorit level 2) ja SSC Ice Age (Cheer klassikot level 3). Lisäksi minien tanssisarjan ja cheer level 1 -sarjan osallistujat palkittiin mitalein ja kirjallisin tuomaripalauttein.

Järjestävä seura kiittää ihania kilpailijoita ja valmentajia, tuomareita, yleisöä sekä vapaaehtoisia loistavasta kisapäivästä!

Tulokset Eteläisen alueen aluekilpailut 2018