Uutiset > Yleinen > SCL sekamaajoukkueprojekti käyntiin ensi vuonna – joukkue kilpailee vuonna 2021

SCL sekamaajoukkueprojekti käyntiin ensi vuonna – joukkue kilpailee vuonna 2021

Suomen Cheerleadingliiton hallitus on kokouksessaan 10. tammikuuta linjannut, että liittojohtoinen maajoukkuetoiminta ulotetaan myös aikuisten sekajoukkueisiin ja tavoitteena on, että Suomen ensimmäinen koottu liittojohtoinen aikuisten sekamaajoukkue kilpailee MM-kilpailuissa keväällä 2021.

Sekajoukkueiden maajoukkuerinkileiritys aloitetaan tänä vuonna osana uudistettua yksilöille suunnattua maajoukkueringitystä. Maajoukkueringitys sekajoukkueille toimii hyvänä pohjana liittojohtoisen sekamaajoukkueprojektin käynnistämiselle, jolloin ringitys on ehtinyt pyöriä yhden kokonaisen vuoden.

Ensimmäinen aikuisten sekamaajoukkueprojekti käynnistetäänkin kevään 2020 aikana valmentajavalinnoilla. Joukkueen leiritys käynnistetään niin ikään vuoden 2020 aikana. Tarkemmista aikatauluista ja lisätiedoista tiedotetaan, kun suunnittelu etenee.

Lisätietoja: Lajikoordinaattori Jani Järvelin, jani.jarvelin@scl.fi