Uutiset > Yleinen > SCL hallitus järjestäytyi

SCL hallitus järjestäytyi

Suomen Cheerleadingliiton hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan torstaina 10. tammikuuta. Hallituksen puheenjohtajana toimii Riikka Taivassalo. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu mm. yhdessä liiton toiminnanjohtajan kanssa talouden, toiminnan ja strategian etenemisen kokonaisvaltainen seuranta sekä vaikuttamistyö edustaessaan SCL:a eri elimissä ja sidosryhmätapaamisissa kansallisesti ja kansainvälisesti.

Muiden hallituksen jäsenten vastuualueet määräytyvät SCL:n strategisten valintojen mukaisesti. Strategiaan vuosille 2018-2023 voit tutustua täällä: SCL Strategia 2018-2023.

Varapuheenjohtajaksi vuodelle 2019 valittiin turkulainen Virpi Huuskonen. Varapuheenjohtajan tehtäviin kuuluu puheenjohtajan apuna toimiminen sekä tarvittaessa sijaistaminen. Lisäksi Huuskonen vastaa yhdessä hallituksen jäsen Katri Kakkurin kanssa strategian etenemisestä erityisesti huippu-urheilun rakenteiden luomisessa ja toimii hallituksen yhteyshenkilönä tuomarivaliokunnassa ja sen alaisessa sääntötoimikunnassa. Helsinkiläinen Kakkuri toimii hallituksen yhteyshenkilönä huippu-urheilun kehittämistyötä tekevän uuden lajityöryhmän osalta.

Aluetoiminta ja sen kehittäminen on yksi SCL:n ensi vuoden merkittävistä painopisteistä. Hallituksen jäsenistä tamperelainen Anna Sällylä ja kuopiolainen Tiina-Mari Asikainen vastaavatkin strategian etenemisestä alue- ja seuratoiminnan osalta. Asikainen tuo hallitukseen myös cheertanssipuolen erityisosaamista.

Vuosi 2018 oli näkyvyyden kannalta cheerleadingille upea vuosi. Nyt tuota näkyvyyttä on edelleen lisättävä ja hyödynnettävä sitä edelleen vaikuttamistyöhön. Hallituksen jäsenistä tamperelainen Arina Kalaeva ja Jyväskylästä helsinkiläistynyt Maiju Hautamäki toimivat hallituksen yhteyshenkilöinä viestinnän ja vaikuttamisen osalta.

Hallitus kokoontuu kuukausittain ja kokousten jälkeen jäsenistölle lähetetään aina kokoustiedote, josta ilmenee käsittelyssä olleet asiat.

Hallituksen jäsenet tavoitat osoitteista etunimi.sukunimi@scl.fi.

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi