Uutiset > Tiedotteet > SCL tiedottaa: Suomen Cheerleadingliitto hakee kokoaikaista seurakehittäjää vakituiseen työsuhteeseen

SCL tiedottaa: Suomen Cheerleadingliitto hakee kokoaikaista seurakehittäjää vakituiseen työsuhteeseen

SCL hakee kasvavaan joukkoomme kokoaikaista seurakehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 54 jäsenseuraa, joissa on harrastajia yli 12200. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumajärjestämisestä, huippu-urheilusta ja yleisestä cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Helsingissä Hämeentiellä, mutta kesäkuussa 2019 alkaen Helsingissä Pitäjänmäellä Sporttitalossa.

Oletko kokenut urheiluseuratoimija, jolla on ollut ilo kokea seuratoimintaa eri rooleissa? Omaatko hyvät tietotaidot yhdistystoiminnasta ja siihen liittyvistä laista ja määräyksistä Suomessa? Onko sinulla rakentava ja kehittävä asenne sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot? Jos tunnistat itsesi ylläolevasta kuvailusta, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

SCL:n seurakehittäjän tehtävänä on toimia jäsenseurojen tukena tarjoamalla seuroille erilaisia työkaluja seuran kehittämiseen ja fasilitoida seurojen omia kehitysprosesseja. Seurakehittäjä toimii arjen rajapinnassa ja tuo liittoa lähemmäksi seuroja tukemalla seurojen päivittäistä toimintaa. Seurakehittäjän tehtäviin kuuluu mm. liiton aluetoiminnan kehittäminen ja koordinointi, seuravierailut ja olemassa olevien seurapalveluiden kehittäminen ja toteuttaminen. Lisäksi seurakehittäjä toimii seurojen apuna jo olemassa olevissa prosesseissa, kuten Tähtiseurajärjestelmässä ja Seuratoiminnan kehittämistukihaussa.

Seurakehittäjän apuna toimii aktiivinen luottamustoimisista koostuva seuravaliokunta. Liiton toimistolla seurakehittäjä toimii tiimityössä liiton lajikoordinaattorin ja koulutussuunnittelijan kanssa ja kehittää lajia rakentavan ja hedelmällisen yhteistyön kautta. Seurakehittäjän toimeen kuuluu itsenäistä talousvastuuta.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antavat soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka kokemus urheiluseuratoiminnasta eri toimijarooleissa. Ymmärrys cheerleadinglajista on toivottavaa, mutta ei ole edellytys. Liikuntajärjestökentän tuntemus sekä valmiit kontaktit liikuntajärjestökentässä katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja kehittämisorientoitunut työntekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Et vieroksu toimistotöitä laidasta laitaan. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, avointa suhtautumista asioihin kasvavassa ja kehittyvässä ympäristössä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme työntekijältä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen kotimaassa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn energisessä työympäristössä, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Suomessa voimakkaassa kasvussa olevaa lajia.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV perjantaihin 12.4.2019 mennessä sähköisesti osoitteeseen heidi.heiskanen@scl.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Cheerleadingliitto, Heidi Heiskanen, Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki.

Lisätietoja työstä antaa 8.-9.4. klo 14-16 välillä toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen puhelimitse numerosta 045-2095499.
Haastattelut järjestetään viikoilla 17 ja 18.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.