Uutiset > Yleinen > MM-kilpailuihin aikaa 2 viikkoa!

MM-kilpailuihin aikaa 2 viikkoa!

ICU:n cheerleadingin Maailmanmestaruuskilpailut alkavat kahden viikon kuluttua Yhdysvaltojen Orlandossa. Kilpailuissa on mukana kuusi suomalaista joukkuetta.

Kilpailut aloitetaan keskiviikkona 24.4. jolloin kisaavat juniorijoukkueet. Suomesta sarjoissa kilpailee kolme joukkuetta, joista kaikki ovat kisojen ensikertalaisia. MM-mitaleita lähtevät tavoittelemaan tyttöjen cheerleadingsarjassa Golden Spirit Whitelighthers, sekajoukkueissa Spirit Shakin’ Dust Devil ja cheertanssissa Northern Lights Cheerleading Junior Dance. Junioreiden puolella on siis kaikki joukkueet vaihtuneet viime vuodesta.

Aikuiset pääsevät lavalle torstaina 25.4. ja finaalit kisataan perjantaina 26.4. Suomesta mukana on kolme aikuisten joukkuetta, joista MM-kultaa puolustaa naisten cheerleadingin maajoukkue. Sekajoukkueiden sarjassa mukana on perinteiseen tapaan Funky Teamin Gorillaz, joka lähtee parantamaan viime vuoden kuudetta sijaa. Samoin naisten cheertanssisarjassa TMJ:n tavoitteena on kirkastaa viime vuoden 4. sija.

MM-kilpailuihin lähtevät joukkueet on mahdollisuus nähdä livenä ensi viikon torstaina 18.4. järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. Esitykset alkavat kello 14.00 Töölön kisahallissa Helsingissä. Tervetuloa!