Uutiset > Tiedotteet > Henkilöstöuutisia

Henkilöstöuutisia

SCL:n tapahtumakoordinaattori Essi von Bellin vanhempainvapaa jatkuu. Von Bellin sijaisuutta hoitanut Tinja Aistola lähtee kohti uusia haasteita 31.8.2019.

Tapahtumakoordinaattorin vanhempainvapaan sijaisuutta jatkamaan on valittu Josefina Palvalin. Palvalin aloittaa toimessaan kokopäiväisesti 26.8.2019 alkaen.

”Lähden innolla toteuttamaan ja kehittämään kilpailutapahtumia yhdessä jäsenistön ja sidosryhmien kanssa. Koen, että tapahtumia ja järjestelmää tulisi kehittää siihen suuntaan, että ne tukevat seuratyötä, vastaavat lajin harrastajamäärän kasvuun ja parantavat suomalaisen cheerleadingin turvallisuutta ja laatua entisestään.”, Palvalin kertoo.

Lajin voimakkaan harrastajamäärän kasvun vuoksi liiton kilpailutoiminta, kuten moni muukin toiminto, on murroksessa.

”Uskon, että Palvalinin lukuisien vuosien kokemus lajin parissa toimimisesta erilaisissa rooleissa, auttaa häntä viemään kilpailutoiminnan uudistusta menestyksekkäästi eteenpäin”, toteaa liiton toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen.