Uutiset > Yleinen > Haku valmentajakouluttajaksi avoinna

Haku valmentajakouluttajaksi avoinna

Kouluttajaksi Suomen cheerleadingliittoon

Suomen Cheerleadingliiton jäsenseurojen valmentajamäärä kasvaa ja koulutustarve lisääntyy voimakkaasti. Haemme nyt kouluttajiksi pidempään lajin parissa olleita kokeneita valmentajia, tuomareita, seura-aktiiveja ja entisiä lajin harrastajia.

 

Sinulla voi olla jokin tietty osa-alue, johon olet erikoistunut, kouluttajan ei tarvitse hallita kaikkia ohjattavan kurssin tai leirin osa-alueita yksin. Onko sinulla into kouluttaa uusia tai kokeneempia valmentajia ja lisätä heidän osaamistaan arkivalmennuksessa? Hae meille valmentajakouluttajaksi!

Kotimaan koulutuskausi keskittyy alku kevääseen ja syyskauden alkuun, jolloin järjestetään suurin osa SCL:n valmentajakoulutuksista. Kouluttajat ohjeistetaan ja koulutetaan tehtävään. Kouluttajille maksetaan päiväkohtainen kouluttaja- tai ohjaajapalkkio, ruokailut, majoitukset ja matkakorvaukset liiton matkustusohjesäännön mukaisesti.

Tule mukaan jakamaan cheerleading-tietouttasi ja kehittämään lajia eteenpäin koko maan kattavasti. Täytä tämä lomake 3.12. mennessä, niin olemme yhteydessä sinuun.

 

Nita Rikström

SCL Koulutussuunnittelija

nita.rikstrom@scl.fi